Misiunea noastră

Construim o lume în care oamenii trăiesc în armonie cu natura

În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, zimbri, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor.

Planeta noastră

Descoperă în detaliu planeta noastră și pericolele pe care le întâmpinăm împreună

Pentru a asigura restartarea economiei într-un mod care să asigure protecția și siguranța oamenilor, dar și perspective sustenabile pentru viitor, este necesară regândirea unor politici publice sectoriale și a finanțărilor aferente.

În contextul unei crize fără precedent privind pierderea naturii, avem responsabilitatea morală de a conserva diversitatea vieții pe pământ. Dar, conservarea naturii nu este numai o problemă de moralitate – este extrem de importantă pentru dezvoltarea umanității.

Noutăti

Fii la curent cu ultimele noutăti ale WWF România

PROTEJAȚI LUPUL! WWF-România (Fondul Mondial pentru Natură) cere Ministrului Mediului să respingă propunerea Comisiei Europene de a reduce statutul de protecție a lupului în temeiul Convenției de la Berna

WWF-România (Fondul Mondial pentru Natură) cere Ministerului Mediului Apelor și Pădurilor să respingă propunerea Comisiei Europene de a reduce statutul de protecție a lupului în temeiul Convenției de la Berna, pentru a transmite un semnal clar că UE își ia în serios angajamentele interne și internaționale de a proteja și