poată bucura de bogăția ei.

De aceea avem nevoie de ajutorul tău. Împreună putem readuce lucrurile la locul lor, putem ajuta ca urșii să rămână în pădure și oamenii în siguranță, în localități.

Specialiști în ecologie, buni cunoscători ai comportamentului ursului, au dezvoltat un plan care să îi țină pe urși departe de așezările umane.

Este vorba despre instalarea de echipamente (garduri de protecție sub tensiune, pubele de gunoi, special concepute pentru a nu fi o atracţie pentru urs) monitorizarea urșilor care apar în zonă și informarea și educarea publicului pentru a evita urșii.

Locul ursului a fost dintotdeauna în sălbăticie. Nu în localități, nu la tomberoane. Cât timp încă avem urși în pădurile noastre, e semn că aici natura e în echilibru și că sunt șanse ca și generațiile viitoare să se poată bucura de bogăția ei.

Începem la Băile Tușnad, o zonă cu mare densitate de urs brun. Și ne propunem să continuăm oriunde ursul ajunge în preajma oamenilor.

Îți mulțumim că te implici, că ne susții și că le povestești cunoscuților tăi despre cât este de important să păstrăm bogăția naturii pentru acum și pentru viitor.

Îți mulțumin că te implici, că ne susții și că le povestești cunoscuților tăi despre cât este de important să păstrăm bogăția naturii pentru acum și pentru viitor.

Întrebări frecvente

Pentru a-ți anula donația recurentă te rugăm să accesezi linkul pe care l-ai primit pe e-mail la ultima debitare și să urmezi pașii de acolo. Dacă nu mai ai acel mesaj, ne poți contacta pe adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 021 0317 49 97.

Pentru modificarea modalității de plată te rugăm să accesezi linkul pe care l-ai primit pe e-mail la ultima debitare și  să urmezi pașii de acolo. Dacă nu mai ai acel mesaj, ne poți contacta pe adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 021 0317 49 97.

Poți solicita bancii emitente anularea donație recurente realizată în urma unei întâlniri cu unul dintre colegii noștri sau ne poți contacta pe adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 021 0317 49 97 pentru a o rezilia.

Pentru a ne asigura că protejăm datele tale personale, toti fundraiserii noștri sunt atent intruiți și semnează un contract de confidențialitate și protejare a datelor cu caracter personal. Fie că semnezi un contract fizic de sponsorizare( pe hârtie), fie că semnezi în varianta electronică( pe tabletă) datele tale sunt în deplină siguranță.

Nu, fundraiserii WWF nu colectează donații cash.

Fundraiserii WWF poarte însemnele organizației și au o legitimație stampilată, valabilă pentru luna în curs.

Poți să te dezabonezi personal deschizând ultimul e-mail primit și apăsând butonul de Dezabonare (Unsubscribe) sau ne poți scrie pe adresa [email protected] și te dezabonăm noi.