A început #LunaUrsilor!
WWF România strânge fonduri pentru implementarea soluţiei pilot de la Băile Tușnad:
siguranţă pentru oameni – protecţie pentru urși

Cu ajutorul tău, la Băile Tușnad prinde viață proiectul ce readuce echilibrul în zonă. Pentru siguranța oamenilor și pentru a proteja speciile sălbatice și natura avem nevoie de sprijinul tău.

Iată ce ne-am propus:
·Instalăm și consolidăm garduri electrice, care vor ţine urșii la distanţă de zonele locuite;

·Amplasăm pubele de gunoi, special concepute pentru a nu fi o atracţie pentru urs;
·Monitorizăm urșii care apar în zonă și care riscă să devină habituaţi, adică obișnuiţi cu prezenţa omului;
·Îi educăm pe localnici, pe turiști, pe copii și pe adulţi, pentru a-și însuși un comportament adecvat zonelor de prezenţă a ursului.

Ajută-ne să facem #LunaUrsilor cunoscută!

Intră aici și dă-le tag prietenilor pe care îi cheamă ceva cu @Urs.

Folosește în conversaţiile tale de oriunde emoji-ul de urs
în loc de smiley face.

Pune un story sau un TikTok în care să ai urechi de urs.
Dacă lucrezi într-o companie, pune-ți filtru de urs.

Postează despre lucrurile care te fac furios ca un urs şi foloseşte
hashtag-ul #LunaUrsilor

Îți mulțumin pentru implicare!

Întrebări frecvente

Pentru a-ți anula donația recurentă te rugăm să accesezi linkul pe care l-ai primit pe e-mail la ultima debitare și să urmezi pașii de acolo. Dacă nu mai ai acel mesaj, ne poți contacta pe adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 021 0317 49 97.

Pentru modificarea modalității de plată te rugăm să accesezi linkul pe care l-ai primit pe e-mail la ultima debitare și  să urmezi pașii de acolo. Dacă nu mai ai acel mesaj, ne poți contacta pe adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 021 0317 49 97.

Poți solicita bancii emitente anularea donație recurente realizată în urma unei întâlniri cu unul dintre colegii noștri sau ne poți contacta pe adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 021 0317 49 97 pentru a o rezilia.

Pentru a ne asigura că protejăm datele tale personale, toti fundraiserii noștri sunt atent intruiți și semnează un contract de confidențialitate și protejare a datelor cu caracter personal. Fie că semnezi un contract fizic de sponsorizare( pe hârtie), fie că semnezi în varianta electronică( pe tabletă) datele tale sunt în deplină siguranță.

Nu, fundraiserii WWF nu colectează donații cash.

Fundraiserii WWF poarte însemnele organizației și au o legitimație stampilată, valabilă pentru luna în curs.

Poți să te dezabonezi personal deschizând ultimul e-mail primit și apăsând butonul de Dezabonare (Unsubscribe) sau ne poți scrie pe adresa [email protected] și te dezabonăm noi.