DONEAZĂ LUNAR

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Ajută-ne să protejăm natura pentru sănătatea și prosperitatea oamenilor

Donațiile tale lunare sprijină proiectele de protecție și conservare a habitatelor naturale

Natura este parte din familia ta și are nevoie de ajutor mai mult ca niciodată!

Pădurea dispare de sub ochii noștri – doar 1% dintre camioanele care transportă lemn sunt verificate la ieșire din pădure.

Doar 15% din rețeaua de râuri și izvoare a României sunt în stare bună și foarte bună, iar asta afectează considerabil și ecosistemele din jurul apelor.

Angajamentul nostru este: 0 habitate naturale pierdute, diminuarea cu ½ a impactului uman (producție și consum), 0 extincții induse de om. Dar fără susținerea ta toate astea nu sunt posibile!

De mai bine de un deceniu, suntem de neclintit din prima linie a conservării biodiversității în România. Fără ajutorul tău însă acest lucru nu ar fi fost posibil. Ne bazăm aproape în întregime pe generozitatea oamenilor ca tine. Donația ta de astăzi va ajuta să creăm o lume în care habitatele noastre cele mai de preț sunt protejate – acum și în viitor. Chiar astăzi, avem nevoie de ajutorul tău!

Donaţia ta ajută la:

Combaterea tăierilor ilegale prin modificarea Codului Silvic – monitorizarea transportului de lemn, instituirea amprentei digitale, schimbarea sistemului de contravenții și infracțiuni.

Diminuarea efectelor schimbărilor climatice prin crearea unei legislații care să protejeze pădurile virgine și cvasivirgine cât și a pădurilor cu Valoare Ridicată de Conservare.

Realizarea lucrărilor de reconstrucție ecologică de-a lungul Dunării și din Delta Dunării.

Locally produced food in a picnic basket

Dezvoltarea durabilă în comunităţile rurale prin încurajarea practicării agriculturii ecologice şi promovarea produselor locale

Scroll to Top