CARIERE

De ce să lucrezi la WWF România?

Dacă iubești natura, la noi ai oportunitatea să te implici activ în rezolvarea problemelor legate de mediu, să înveți și să crești, interacționând cu specialiști din peste 100 de țări, membrii ai comunității internaționale World Wide Fund For Nature.
Suntem o echipă dinamică, diversă, compusă din oameni pregătiți, motivați, prietenoși și veseli. Aplică și tu la una dintre pozițiile disponibile.

Abia așteptăm să te cunoaștem!

Poziții disponibile în acest moment:

Ofițer Financiar-Administrativ

Locație: București
Contribui la realizarea misiunii WWF în general și a obiectivelor anuale ale WWF Romania cu temeinicie și acuratețe.

Ofiţer Financiar-Administrativ Junior

Locație: București
Contribui la realizarea misiunii WWF în general și a obiectivelor anuale ale WWF Romania și sprijin adecvat proiectelor aflate în desfășurare.

Fundraiser Full-Time

Schimbi lumea în bine, contribui la protejarea pădurilor, apelor și speciilor sălbatice din România

Fundraiser Part-Time

Misiunea noastră este să construim un viitor mai bun pentru noi și natură iar tu ne poți ajuta cu acest lucru

Regional Fundraising Expert

Location: Bratislava, Budapest, Bucharest or Sofia. In exceptional cases, another location in the Central and Eastern European region may be considered.
WWF-CEE is seeking to recruit a Regional Fundraising Expert to coordinate the development of multi-country, large-scale, long-term project proposals for different types of donors in the WWF-CEE countries (Bulgaria, Hungary, Romania, Slovakia and Ukraine).

Dacă ești interesat(ă) de una dintre oportunitățile noastre de carieră, trimite aplicația ta la [email protected] (cu titlul poziției la care aplici în subiect) și spune-ne de ce vrei să faci parte din echipa WWF. Succes!

Noutăti

Fii la curent cu ultimele articole publicate de WWF România

Colinele Transilvaniei Biertan

Colinele Transilvaniei primește certificarea – este destinație ecoturistică!

Trei județe, 260.000 de hectare de arii naturale protejate, 44 de comunități care oferă experiențe de suflet pentru turiștii români și străini. Biserici fortificate, situri UNESCO, case săsești tradiționale renovate și transformate în pensiuni, 600 de kilometri de trasee turistice marcate, pentru drumeție sau cicloturism, într-un peisaj natural pe care oamenii l-au menținut aici de sute de ani.

Acestea sunt câteva dintre atributele Colinelor Transilvaniei, noua destinație ecoturistică care a primit certificarea de la Ministerul Turismului.

Citește mai multe