CARIERE

De ce să lucrezi la WWF România?

Dacă iubești natura, la noi ai oportunitatea să te implici activ în rezolvarea problemelor legate de mediu, să înveți și să crești, interacționând cu specialiști din peste 100 de țări, membrii ai comunității internaționale World Wide Fund For Nature.
Suntem o echipă dinamică, diversă, compusă din oameni pregătiți, motivați, prietenoși și veseli. Aplică și tu la una dintre pozițiile disponibile.

Abia așteptăm să te cunoaștem!

Poziții disponibile în acest moment:

Corporate Partnerships Coordinator

Locație: București
Contribui la stabilitatea financiară a organizației, interacționând cu mediul corporate, pentru a atrage fonduri și a stabili parteneriate pe termen lung.

Individual Fundraising Manager

Locație: București
Contribui la atingerea obiectivelor de conservare ale organizației prin donații individuale.

Fundraiser Full-Time

Schimbi lumea în bine, contribui la protejarea pădurilor, apelor și speciilor sălbatice din România

Fundraiser Part-Time

Misiunea noastră este să construim un viitor mai bun pentru noi și natură iar tu ne poți ajuta cu acest lucru

Regional Fundraising Expert

Location: Bratislava, Budapest, Bucharest or Sofia. In exceptional cases, another location in the Central and Eastern European region may be considered.
WWF-CEE is seeking to recruit a Regional Fundraising Expert to coordinate the development of multi-country, large-scale, long-term project proposals for different types of donors in the WWF-CEE countries (Bulgaria, Hungary, Romania, Slovakia and Ukraine).

Dacă ești interesat(ă) de una dintre oportunitățile noastre de carieră, trimite aplicația ta la [email protected] (cu titlul poziției la care aplici în subiect) și spune-ne de ce vrei să faci parte din echipa WWF. Succes!

Noutăti

Fii la curent cu ultimele articole publicate de WWF România

Butterflies and flies on a wild angelica

Un nou apel către programatorii și designerii care vor să susțină supraviețuirea albinelor

WWF-România, Code4Romania și Design Thinking Society prelungesc termenul de înscriere în competiția pentru dezvoltarea unei aplicații de mobil dedicată cauzei albinelor și polenizatorilor Reînnoim apelul către programatorii, developerii de aplicații și experții UX să se înscrie în competiția „Inovează pentru albine”. Prelungim termenul pentru înscrierea în competiție până pe 3

Citește mai multe
Concertul de Plastic

Cât de greu poate fi să organizezi un concert?

https://youtu.be/lD09sBjJzkQ Mai erau patru zile până la concert și lista de „to do” părea interminabilă. Teoretic aveam situația sub control, dar erau atâtea lucruri care puteau să meargă prost. Începând cu faptul că organizam pentru prima oară un eveniment de o asemenea amploare. Creasem deja așteptări: primul Concert de Plastic,

Citește mai multe