CARIERE
De ce să lucrezi la WWF România?
Dacă iubești natura, la noi ai oportunitatea să te implici activ în rezolvarea problemelor legate de mediu, să înveți și să crești, interacționând cu specialiști din peste 100 de țări, membrii ai comunității internaționale World Wide Fund For Nature.
Suntem o echipă dinamică, diversă, compusă din oameni pregătiți, motivați, prietenoși și veseli. Aplică și tu la una dintre pozițiile disponibile.
Abia așteptăm să te cunoaștem!
Poziții disponibile în acest moment:

Fundraiser Full-Time
Schimbi lumea în bine, contribui la protejarea pădurilor, apelor și speciilor sălbatice din România

Fundraiser Part-Time
Misiunea noastră este să construim un viitor mai bun pentru noi și natură iar tu ne poți ajuta cu acest lucru

Expert elaborare plan de management
Project-Based –până la 31.12.2023, norma partiala- 4h/zi, Reşiţa)
Expertul în elaborare plan de management contribuie la misiunea WWF în general şi la obiectivele WWF în România, prin aportul adus în cadrul proiectului „Îmbunătățirea stării de conservare a speciilor și habitatelor de interes conservativ din Parcul Naţional Cheile Nerei-Beuşniţa şi ariile naturale de interes comunitar şi naţional suprapuse prin revizuirea planului de management” și a altor proiecte WWF RO în Banatul Montan.
Dacă ești interesat(ă) de una dintre oportunitățile noastre de carieră, trimite aplicația ta la [email protected] (cu titlul poziției la care aplici în subiect) și spune-ne de ce vrei să faci parte din echipa WWF. Succes!
Noutăti
Fii la curent cu ultimele articole publicate de WWF România

Adevăr sau provocare? De ce sunt acum lupii în centrul atenției politice?
Joi, 21 septembrie s-a desfășurat conferința de presă dedicată situației lupului în Europa, ca urmare a comunicatului de presă surprinzător al Comisiei și a recentei dezbateri din Parlamentul European. Conferința de presă organizată de WWF EU, Birdlife Europe și Biroul European de Mediu (EEB) s-a bucurat de prezența a trei

WWF protejează încă 900 ha de păduri virgine
WWF a reușit să includă alte 900 de hectare de păduri virgine din județele Prahova, Iași și Suceava în Catalogul Pădurilor Virgine și Cvasivirgine din România, singurul instrument care le asigură protecție strictă. Procesul de includere a pădurilor virgine continuă, deși într-un ritm lent, și în acest moment Catalogul Național conține peste 73.000

Schimbările din SUMAL sunt bune, dar neesențiale. Cheia este noul Cod Silvic
Modificările pe care Ministerul Mediului le-a anunțat în legătură cu SUMAL sunt binevenite și vor închide o serie de mici “scăpări” deja cunoscute, dar neesențiale. România ajustează însă un costum la care și-a propus oricum să renunțe, căci aceste modificări construiesc pe un sistem ineficient, care trebuie schimbat din temelii.