DONEAZĂ

Ajută-ne să protejăm cel mai de preț bun al nostru, al tuturor – natura! Alege una dintre modalitățile de mai jos. 

Susţine viitorul planetei!

De mai bine de un deceniu, suntem de neclintit din prima linie a conservării biodiversității în România. Fără ajutorul tău însă acest lucru nu ar fi fost posibil.  Ne bazăm aproape în întregime pe generozitatea oamenilor ca tine. Donația ta de astăzi va ajuta să creăm o lume în care habitatele noastre cele mai de preț sunt protejate – acum și în viitor. Chiar astăzi, avem nevoie de ajutorul tău! În România doar 1% din camioanele care transportă lemne sunt verificate la ieșirea din pădure. Doar 15% din rețeaua de râuri și izvoare a României sunt în stare bună și foarte bună iar asta afectează considerabil și ecosistemele din jurul apelor.

Donațiile lunare sunt inima WWF, contribuind la susținerea planificării pe termen lung și la reducerea costurilor de administrare – oferind un impuls imens proiectelor noastre de conservare. Împreună, cu sprijinul tău continuu, în fiecare lună, an de an, creăm soluții pe termen lung la problemele cu care se confruntă biodiversitatea.

Ursuleții de la BearAgain – Centrul de reabilitare a urșilor orfani – au mare nevoie de tine. Din cauza temperaturilor neobișnuit de ridicate sunt încă activi și au nevoie de hrană suplimentară.

Ajută-i să facă primul pas spre libertate!

Primul serviciu de video streaming care susține reabilitarea puilor de urs rămași orfani. Nu rata aventurile prin care trec zi de zi ursuleții în efortul de a se integra în sălbăticie, fără sprijinul mamei-urs, dar și ale celor care au grijă de ei. 

Scroll to Top