DONEAZĂ

Ajută-ne să protejăm cel mai de preț bun al nostru, al tuturor – natura! Alege una dintre modalitățile de mai jos. 

Susţine viitorul planetei!

De mai bine de un deceniu, suntem de neclintit din prima linie a conservării biodiversității în România. Fără ajutorul tău însă acest lucru nu ar fi fost posibil.  Ne bazăm aproape în întregime pe generozitatea oamenilor ca tine. Donația ta de astăzi va ajuta să creăm o lume în care habitatele noastre cele mai de preț sunt protejate – acum și în viitor. Chiar astăzi, avem nevoie de ajutorul tău! România pierde cca.3 hectare de pădure pe oră, 62 de cazuri de tăieri ilegale înregistrându-se în fiecare zi. Doar 15% din rețeaua de râuri și izvoare a României sunt în stare bună și foarte bună iar asta afectează considerabil și ecosistemele din jurul apelor.

Donațiile lunare sunt inima WWF, contribuind la susținerea planificării pe termen lung și la reducerea costurilor de administrare – oferind un impuls imens proiectelor noastre de conservare. Împreună, cu sprijinul tău continuu, în fiecare lună, an de an, creăm soluții pe termen lung la problemele cu care se confruntă biodiversitatea.

7% din suprafețele împădurite ale țării sunt neprotejate de lege și defrișate fără piedică. Sunt Pădurile Nimănui. Cresc o dată cu copiii noștri și vor fi mature când vom avea nepoți.

Dacă nu luptăm să le salvăm acum, soarta lor este pecetluită.

Primul serviciu de video streaming care susține reabilitarea puilor de urs rămași orfani. Nu rata aventurile prin care trec zi de zi ursuleții în efortul de a se integra în sălbăticie, fără sprijinul mamei-urs, dar și ale celor care au grijă de ei. 

Scroll to Top