BEARFLIX ORIGINALS

PLANUL DE DONATII

BASIC

$ 5 pe lună
  • Donezi 5$ pe lună și ajuti centrul Bear Again să îi asigure unui ursulet orfan hrana pentru o zi întreagă.

STANDARD

$ 10 pe lună
  • Donezi 10$ pe lună și ajuti centrul Bear Again să asigure hrană și adăpost pentru urșii orfani aflati în programul de reabilitare.

PREMIUM

$ 20 pe lună
  • Donezi 20$ pe lună și ajuti centrul Bear Again să investească în lărgirea zonei de reabilitare și protejare.

DESPRE BEARFLIX

Bearflix este primul serviciu de streaming cu o cauză nobilă – să ajute urșii orfani care ajung la Centrul de Reabilitare Bear Again, unic în Europa. Înființat în 2004, în munții Hășmaș, acesta a salvat și reabilitat peste 150 de urși orfani. Bear Again funcționează exclusiv din donații, iar abonamentele Bearflix reprezintă donații lunare care vor ajuta centrul să asigure hrană și adăpost pentru urșii care intră în programul de reabilitare (program care durează 2 ani).

Ursuletii orfani au nevoie de ajutorul tău.

Alege un abonament lunar Patreon și urmărește înregistrări video nelimitate de la Centrul de Reabilitare a Urșilor Orfani Bear Again.