TRECI PE VERDE

Fă azi acel pas mic pentru schimbare

Oamenii cred că sunt prea mici să aducă o schimbare pentru planetă. Dar, de fapt, schimbarea începe chiar cu pașii mici făcuți de fiecare dintre noi. Pași care nu sunt doar o declarație, ci au devenit parte din comportamentul nostru de zi cu zi. Este ușor să fii ecologist.

Treci pe verde!

Descoperă harta tuturor afacerilor prietenoase cu natura, care te ajută să ai un stil de viață ce poate schimba lumea. În fiecare zi. 

Cum te ajută harta?

Ai de ales un cadou? Vrei să ieși la masă? Plănuiești o ieșire de weekend? …și ai vrea să simți că ai făcut și ceva pentru natură între timp?

Revino aici, la hartă, de fiecare dată când ai nevoie să iei o decizie rapidă și cu liniștea că e o alegere bună pentru tine, cei dragi și natură.

Ești proprietarul unei afaceri care a pornit pe drumul sustenabilității sau doar un simpatizant? Completează formularul din josul paginii și recomandă-ne această afacere. Ar putea fi listată chiar aici, pe harta Treci pe verde. 

Ce face o afacere sustenabilă?

În munca noastră de documentare și selecție pentru această hartă, am urmărit atenția pentru mediu, în general, dar mai ales cinci criterii:

  • materiale din surse locale
  • eficiență energetică
  • adio plastic!
  • protecția naturii
  • managementul deșeurilor
Ce se întâmplă cu recomandarea ta până afacerea ajunge (sau nu) pe harta Treci pe verde este descris în acest Regulament

Cum știi că ai trecut pe verde?
Ai cumpărat un cadou prietenos cu natura?
Ai ales o cazare cât mai "verde"?
Ai avut un prânz cu legume?

Felicitări, ești un ecologist!

O faptă recunoscută e pe jumătate adoptată și de ceilalți. Generează și alege certificatul cel mai potrivit ție și împărtășește-l cu toți din online. #trecipeverde

Câmpurile marcate cu steluță (*) sunt obligatorii.

{:1.3} {:1.6}
{:3}
*câmpurile marcate cu asterix sunt obligatorii
Nume*

Vrei să faci mai mult?

Ajută-ne să îmbogățim harta ca să fie cât mai utilă oamenilor din întreaga țară.

Fie că ești proprietar de afacere sustenabilă sau doar un simpatizant, propune un restaurant, o cazare sau un magazin de cadouri care arată atenție pentru natură, în general, și pentru aceste cinci aspecte în particular:

  • materiale din surse locale
  • eficiență energetică
  • adio plastic!
  • protecția naturii
  • managementul deșeurilor

Nu căutăm perfecțiunea, ci afaceri care fac eforturi în această direcție. Te încurajăm să recomanzi aceste afaceri și, prin asta, să le pui în valoare munca.

Dacă afacerea are mai multe puncte de lucru (ex. magazine proprii) pe care vrea să le afișeze pe hartă, vă rugăm ca pentru fiecare punct de lucru în parte să completați acest formular de recomandare.

Ce se întâmplă cu recomandarea ta până afacerea ajunge (sau nu) pe harta Treci pe verde este descris în acest Regulament

Natura, utilizatorii hărții și acel proprietar de afacere care se străduie să facă lucrurile în mod responsabil …îți vor fi recunoscători!

Recomandă o afacere verde

Scroll to Top