PLATFORMĂ GLOBALĂ DE INOVARE CU IMPACT SOCIAL ȘI DE MEDIU POZITIV

Prin intermediul Laboratoarelor Panda, WWF implică tehnologia, mediul de afaceri, domeniul designul-ului, mediul academic și conservarea pentru a dezvolta noi abordări de rezolvare a problemelor stringente ale planetei noastre. Panda Lab va deveni acceleratorul descentralizat al WWF-România, o comunitate de adresare a problemelor ce țin de conservarea naturii și dezvoltare locală durabilă, prin atragerea de parteneri din domenii diverse și finanțare treptată a soluțiilor punctuale identificate.

COLABORARE

Contruim un ecosistem în care aliați cu interese comune se pot reuni pentru a împărtăși idei și cunoștințe.

EXPERIMENTARE

Adoptăm și lansăm procese de design-thinking pentru a experimenta și testa rapid prototipuri pentru noi soluții.

ACCELERARE

Incubăm, accelerăm și multiplicăm modele de business reieșite din soluții noi și valide.

PROIECTELE NOASTRE

Pe urmele naturii sălbatice ©Bogdan Comănescu

WE WILDER este un proiect pilot parte din  Panda Labs în colaborare cu Asociația Măgura Zimbrilor Armeniș.

Propunem călătorii imersive în peisaje epice, unde naturaliștii și comunitățile locale lucrează mână în mână pentru a asigura vitalitatea ecosistemelor valoroase.

Expedițiile au loc în zona de reintroducere a zimbrilor din Munții Țarcu, Banatul Montan.

Descoperă-ți latura mai sălbatică, rezervă o experiență aici.

MOONSHOT CHALLENGE

LUCRĂM ÎMPREUNĂ CU OAMENI CARE PĂSTORESC ZONELE SĂLBATICE PENTRU A PROTEJA NATURA

WWF Panda Labs World Map

Urmărește și distribuie știrile despre Panda Labs