ADOPTĂ UN TIGRU

Pune-ți amprenta pe drumul conservării naturii!

ADOPTĂ UN TIGRU

mama si pui tigru

Pune-ți amprenta pe drumul conservării naturii!

Specie de mamifere carnivore, tigrul este unul din cei mai mari răpitori tereștri. Cu dungile caracteristice, de culoare închisă, amplasate diferit de la individ la individ, dar și simțuri extrem de ascuțite și cu un corp perfect adaptat pentru vânătoare, tigrul își merită pe deplin faima de mare prădător. 

Este o specie pe cale de dispariție,  vânătoarea sau capturarea sa fiind interzise.

Adoptă simbolic un tigru de pluș și arată-ți dragostea pentru natură! Vei primi un mare mulțumesc pentru că te-ai alăturat celor ce au grijă ca de bogăția naturii să se poată bucura și generațiile viitoare!

Adopţia ta susţine:

tigru siberian wwf

Protejarea speciilor sălbatice și a habitatelor acestora.
Conservarea biodiversității.
Un viitor în care oamenii trăiesc și se dezvoltă în armonie cu natura.

Pachetul de adopţie

Plus tigru WWF

Adoptă un tigru pufos și vei primi un pachet special!

Pachetul special de adopție cuprinde un tigru de pluș handmade cu umplutură 100% din PET-uri reciclate. Poţi alege pachetul pentru tine sau poţi face donaţia în numele unui prieten, iar noi i-l vom trimite. Nu uita, natura îți va fi recunoscătoare!
La fel și noi, WWF – Fondul Mondial Pentru Natură!

Întrebări frecvente

Coletul ajunge la tine în 3-5 zile lucrătoare în funcție de adresa de destinație. Dacă s-a depășit acest interval te rugăm să ne contactezi pe adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 021 0317 49 97.

Transportul este gratuit, în cazul în care adresa destinatarului se află în aria de livrare a companiei FanCourier. În cazul în care adresa se află în afara ariei de livrare FanCourier, veți fi contactat de un coleg de-al nostru pentru a putea stabili modul în care se va realiza livrarea.

Tot ce trebuie să faci este să bifezi căsuța „Donează în numele altcuiva ” și „ Vreau pachet de adopție cu pluș ” și să completezi cu mare atenție informațiile. În prima parte, „Completează informațiile personale ”, trebuie să adaugi informațiile despre tine, iar în „ Completează informații destinatar ” vei introduce numele, numărul de telefon și adresa persoanei căreia dorești să îl dăruiești.

Dacă dorești pachetul de adopție, NU. Livrăm doar pe teritoriul României.

Adopțiile unui animal sunt un mod simbolic de a susține proiectul de conservare și protejare a habitatului și speciei. De aceea vei primi informații despre evoluția proiectului și nu despre un exemplar anume.

Poți să te dezabonezi personal deschizând ultimul e-mail primit și apăsând butonul de Dezabonare (Unsubscribe) sau ne poți scrie pe adresa [email protected] și te dezabonăm noi.

Scroll to Top