CORPORATE

PARTENERIATE CORPORATE

Toate companiile, independent de dimensiune sau zona geografică în care activează, depind în mod direct sau indirect de resursele naturale. Activitatea lor are un impact semnificativ asupra mediului şi comunităţilor, aşadar este foarte important ca nucleul fiecărei afaceri să fie bazat pe sustenabilitate.

Abordarea WWF în ceea ce priveşte colaborarea cu companiile este una constructivă şi orientată spre soluţii. Principiile noastre de bază în ceea ce privește cooperarea cu sectorul de afaceri sunt: obiective ambiţioase, rezultate măsurabile, transparenţă. Viziunea organizaţiei WWF este aceea a  unui viitor în care companiile au o contribuţie pozitivă asupra societăţii şi a mediului înconjurător.

De ce lucram cu companiile?

Pentru a crea acest viitor sustenabil, WWF își propune să încheie parteneriate ambiţioase şi inovative cu sectorul de afaceri cu scopul de a:

  • Ajuta companiile să-şi întărească angajamentele pentru o dezvoltare durabilă şi să dezvolte practici de afaceri fără impact negativ asupra naturii;
  • Dezvolta activităţi de comunicare comune menite să încurajeze adoptarea unui compartament responsabil faţă de mediu de către angajaţii şi clienţii companiilor partenere;
  • Strânge fonduri pentru proiectele de conservare a naturii desfăşurate de WWF.

Donatii directe

Puteți face o donație direct în contul nostru la: Asociația WWF Romania, cu sediul social în: Bucureşti, Sector 5, Bld. Tudor Vladimirescu, Nr. 29, România, înregistrată la Registrul Asociaţiilor şi Fundațiilor cu nr. 24/02.11.2018, C.I.F. 18742789, cont bancar RO84BACX0000000032657250, deschis la banca UniCredit Bank SA.

Cum lucrăm?

Crearea de parteneriate care ajuta companiile să schimbe modul în care fac afaceri pentru o amprentă mai redusă asupra mediului;

Crearea unor parteneriate menite să susțină proiectele WWF pentru conservarea naturii;

Promovarea produselor și serviciilor care respecta natura și oamenii;

Influenţarea unor industrii cheie, cum sunt banking-ul şi retailul, prin crearea unor instrumente specifice de promovare a sustenabilităţii precum Retailer Scorecard;

Organizarea de evenimente de networking şi know-how cu teme de educație ecologică și dezvoltare sustenabila pentru companii.

PARTENERI

susţInători Locali

MULȚUMIM DONATORILOR

Autonom, Chilli Ideas, Dennemeyer, Iristech, Parklake, Printoteca, Profine, Reflector Ventures, Rimi, TeraSteel, Unicredit Leasing.

Direcționează 20%

Tu cum vrei să arate România în care vor trăi copiii tăi?

pop_ivan_vazut_din_paltin_3

Fără un aer sănătos și curat ”te iubesc, să mănânci bine, ai grijă la mașini, să te speli pe mâini, sună-mă când ajungi” nu înseamnă nimic. Protejând pădurile valoroase ale României protejăm viitorul copiilor. Un viitor în care au nevoie de păduri la fel de mult cum au nevoie de grija noastră.

Iar viitorul îl decidem astăzi. Direcționează 20% din impozitul pe profit și împreună salvăm pădurile valoroase hectar cu hectar!

În următorii ani riscăm să pierdem peste 700.000 de hectare de pădure valoroasă. O suprafață a cărei refacere ar dura 500 de ani și ne-ar costa peste 5 miliarde de euro.

Direcţionează 20% din impozit și împreună salvăm pădurile României!

O sponsorizare care nu te costă nimic!

În fiecare an poți direcționa către Asociația WWF-România 20% din impozitul pe profit sau venit datorat statului, în funcție de cifra de afaceri. Conform codului fiscal din anul 2004, această facilitate fiscală îți permite să decizi ce să faci cu o parte din taxele colectate de către stat.

Termenul limită este 25.04.2023

Vă stăm la dispoziție cu informații suplimentare despre procedura de direcționare a 20% din impozitul pe profit. 

CONTACT: Ioana Popescu, 0741013245, [email protected]

Contactează-ne

Hai să stabilim o întâlnire să descoperim cum îți poți transforma businessul pentru a avea o amprentă energetică redusă, prin susținerea proiectelor WWF România. Contactează-ne la [email protected] (Ioana Popescu, Corporate Partnerships Project Manager) sau completând formularul alăturat, pentru a primi constant newsletterul nostru corporate.

thank-you-aaron-burden-unsplash-1600x900

Abonează-te la newsletter-ul corporate

Scroll to Top