ADOPTĂ UN URS BRUN

Oamenii și urșii merită să trăiască fericiți: fiecare în habitatul lui

ADOPTĂ UN URS​

Pui urs Bear Again

Ajută-ne să protejăm această specie

Avem nevoie de viață sălbatică în pădurile noastre. Este un semn că natura încă are resurse pentru a ne oferi un mediu sănătos.

Avem nevoie să protejăm specia ursului brun, dar și siguranța oamenilor din localitățile învecinate habitatelor urșilor.

Avem nevoie de tine pentru a implementa soluția-pilot de la Băile Tușnad: siguranță pentru oameni, protecție pentru urși.

Ce va face proiectul de la Tușnad?
Ne va ajuta să protejăm oamenii și bunurile lor, dar totodată și specia ursului brun.    Cu alte cuvinte, gardurile electrice ce țin urșii la distanță, pubelele speciale, monitorizarea susținută a exemplarelor de urs care ajung în preajma localității și  programele de educație vor pune ordine în zonă.

Pentru că iubim urșii și ne bucurăm să-i știm acolo unde le e locul: în pădure!

Pachetul de adopţie

Adopţia ta susţine

Implementarea proiectului – pilot de la Băile Tușnad care va putea fi replicat în toate localitățile din zonele de prezență a ursului brun

Adoptă un urs și ajută proiectul de la Băile Tușnad să prindă viață!

Vei primi un mulțumesc mare cât o inimă de urs! Și un pluș handmade cu umplutură 100% din PET-uri reciclate – un cadou perfect pentru un om drag, mic sau mare, gata să învețe cât de mult bine poate face naturii.

Îți mulțumim pentru donație și pentru implicarea ta!

Întrebări frecvente

Coletul ajunge la tine în 3-5 zile lucrătoare în funcție de adresa de destinație. Dacă s-a depășit acest interval te rugăm să ne contactezi pe adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 021 0317 49 97.

Transportul este gratuit, în cazul în care adresa destinatarului se află în aria de livrare a companiei FanCourier. În cazul în care adresa se află în afara ariei de livrare FanCourier, veți fi contactat de un coleg de-al nostru pentru a putea stabili modul în care se va realiza livrarea.

Tot ce trebuie să faci este să bifezi căsuța „Donează în numele altcuiva ” și „ Vreau pachet de adopție cu pluș ” și să completezi cu mare atenție informațiile. În prima parte, „Completează informațiile personale ”, trebuie să adaugi informațiile despre tine, iar în „ Completează informații destinatar ” vei introduce numele, numărul de telefon și adresa persoanei căreia dorești să îl dăruiești.

Dacă dorești pachetul de adopție, NU. Livrăm doar pe teritoriul României.

Adopțiile unui animal sunt un mod simbolic de a susține proiectul de conservare și protejare a habitatului și speciei. De aceea vei primi informații despre evoluția proiectului și nu despre un exemplar anume.

Poți să te dezabonezi personal deschizând ultimul e-mail primit și apăsând butonul de Dezabonare (Unsubscribe) sau ne poți scrie pe adresa [email protected] și te dezabonăm noi.