ADOPTĂ UN URS POLAR

Soluția-pilot de la Băile Tușnad va deveni realitate!

ADOPTĂ UN URS POLAR

Soluția-pilot de la Băile Tușnad va deveni realitate!

În habitatele situate în zona nordică a lumii putem întâlni una din speciile familiei de urși, doar că față de frații săi care trăiesc în zonele forestiere, camuflajul său este caracterizat de culoarea pe care o și poartă: ALB CA NEAUA.

Așadar, ursul polar este un simbol al purității arctice.
Printr-o donație făcută pentru un ursuleț polar se va face un pas către o viață în care apariția urșilor în orașe nu va mai reprezenta o principală amenințare la adresa siguranței localnicilor și va ajuta la diminuarea pierderii sau fragmentării habitatelor cauzată de dezvoltarea infrastructurii de transport, dar și a celei urbane și rurale.

Ce știm despre viața animalelor sălbatice este că presiunile crescânde asupra pădurilor – habitatul principal al urșilor – sunt o amenințare la adresa speciei și în România. Defrișările îndepărtează aceste animale sălbatice de habitatul lor natural și le îndreaptă spre locațiile unde oamenii își duc traiul.

Proiectul de la Tușnad susține siguranța comunităților locale prin consolidarea gardurilor electrice ce țin urșii la distanță, pubelele de gunoi speciale, monitorizarea susținută a exemplarelor de urs care ajung în preajma localității și programele de educație vor încuraja un comportament adecvat zonei.

Pachetul de adopţie

Adopţia ta susţine:

Implementarea proiectului – pilot de la Băile Tușnad care va putea fi replicat în toate localitățile din zonele de prezență a ursului brun.

Adoptă un urs și ajută proiectul de la Băile Tușnad să prindă viață!

Vei primi un mare mulțumesc din partea noastră și a naturii, pentru că protejezi viața sălbatică și un pluș simbolizând exemplarul de urs polar, cu umplutură 100% din PET-uri reciclate, atât pentru tine, cât și pentru oricine drag ție.

Întrebări frecvente

Coletul ajunge la tine în 3-5 zile lucrătoare în funcție de adresa de destinație. Dacă s-a depășit acest interval te rugăm să ne contactezi pe adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 021 0317 49 97.

Transportul este gratuit, în cazul în care adresa destinatarului se află în aria de livrare a companiei FanCourier. În cazul în care adresa se află în afara ariei de livrare FanCourier, veți fi contactat de un coleg de-al nostru pentru a putea stabili modul în care se va realiza livrarea.

Tot ce trebuie să faci este să bifezi căsuța „Donează în numele altcuiva ” și „ Vreau pachet de adopție cu pluș ” și să completezi cu mare atenție informațiile. În prima parte, „Completează informațiile personale ”, trebuie să adaugi informațiile despre tine, iar în „ Completează informații destinatar ” vei introduce numele, numărul de telefon și adresa persoanei căreia dorești să îl dăruiești.

Dacă dorești pachetul de adopție, NU. Livrăm doar pe teritoriul României.

Adopțiile unui animal sunt un mod simbolic de a susține proiectul de conservare și protejare a habitatului și speciei. De aceea vei primi informații despre evoluția proiectului și nu despre un exemplar anume.

Poți să te dezabonezi personal deschizând ultimul e-mail primit și apăsând butonul de Dezabonare (Unsubscribe) sau ne poți scrie pe adresa [email protected] și te dezabonăm noi.