MOBILPAY WALLET

Ai auzit vreodată de dinozaurii subacvatici din România?

Da, da, ai citit bine! Sturionii, adică specii cum sunt nisetrul, cega, morunul și păstruga înoată în Marea Neagră și în Dunăre încă de pe vremea dinozaurilor. Aceste specii de pești sunt recunoscute mai mult pentru icrele negre și carnea lor valoroasă decât pentru conviețuirea cu dinozaurii.
În prezent, sturionii sunt amenințați cu dispariția din cauza pescuitului ilegal și a distrugerii habitatelor de reproducere. Dar tu poți să schimbi balanța! Pune sturionii pe lista ta de priorități și salvează aceste specii de la dispariție, contribuind la programul de repopulare a apelor Dunării cu sturioni. Ajută la eliberarea și monitorizarea a 5000 de pui în apele Dunării!

Te invităm să te alături obiectivului de protejare a sturionilor din Dunăre prin donație directă din mobilPay Wallet, prima aplicație fintech care oferă acest serviciu în România. Găsești WWF-România în lista donațiilor ca recomandare după ce faci orice plată cu aplicația (pentru utilități publice sau altceva), selectând butonul CONTINUĂ CU O DONAȚIE după finalizarea plății.

sturion-1920x1080

”Pentru fiecare 10 euro donați, vom putea elibera și monitoriza un pui de sturion în Dunăre. Obiectivul nostru: eliberarea a cel puțin 5 000 de sturioni! Donează acum 10 euro și adopta un sturion ce va înota liber în apele Dunării!”

Scroll to Top