ADOPTĂ O VIDRĂ

Pune-ți amprenta pe drumul conservării naturii!

ADOPTĂ O VIDRĂ

vidra - WWF Ro

Pune-ți amprenta pe drumul conservării naturii!

Specie strict protejată, vidra este un bun indicator al calității ecosistemului acvatic. Prezența sa ne spune că în acel loc apa este bună și hrana din belșug.
Vidra, cu blana sa deasă și corpul perfect adaptat vieții în zone umede se remarcă prin agilitate și prin calitățile sale de prădător.

Adoptă simbolic o vidră de pluș și arată-ți dragostea pentru natură! Vei primi un mare mulțumesc pentru că te-ai alăturat celor ce au grijă ca de bogăția naturii să se poată bucura și generațiile viitoare!

Adopţia ta susţine:

vidra de rau

Protejarea speciilor sălbatice și a habitatelor acestora.
Conservarea biodiversității.
Un viitor în care oamenii trăiesc și se dezvoltă în armonie cu natura.

Pachetul de adopţie

Adoptă o vidră drăgăstoasă și vei primi un pachet special!

Pachetul special de adopție cuprinde o vidră de pluș handmade cu umplutură 100% din PET-uri reciclate. Poţi alege pachetul pentru tine sau poţi face donaţia în numele unui prieten, iar noi i-l vom trimite. Nu uita, natura îți va fi recunoscătoare!

Întrebări frecvente

Coletul ajunge la tine în 3-5 zile lucrătoare în funcție de adresa de destinație. Dacă s-a depășit acest interval te rugăm să ne contactezi pe adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 021 0317 49 97.

Transportul este gratuit, în cazul în care adresa destinatarului se află în aria de livrare a companiei FanCourier. În cazul în care adresa se află în afara ariei de livrare FanCourier, veți fi contactat de un coleg de-al nostru pentru a putea stabili modul în care se va realiza livrarea.

Tot ce trebuie să faci este să bifezi căsuța „Donează în numele altcuiva ” și „ Vreau pachet de adopție cu pluș ” și să completezi cu mare atenție informațiile. În prima parte, „Completează informațiile personale ”, trebuie să adaugi informațiile despre tine, iar în „ Completează informații destinatar ” vei introduce numele, numărul de telefon și adresa persoanei căreia dorești să îl dăruiești.

Dacă dorești pachetul de adopție, NU. Livrăm doar pe teritoriul României.

Adopțiile unui animal sunt un mod simbolic de a susține proiectul de conservare și protejare a habitatului și speciei. De aceea vei primi informații despre evoluția proiectului și nu despre un exemplar anume.

Poți să te dezabonezi personal deschizând ultimul e-mail primit și apăsând butonul de Dezabonare (Unsubscribe) sau ne poți scrie pe adresa [email protected] și te dezabonăm noi.

Scroll to Top