SPECII

BIODIVERSITATE SI ECOSISTEME VARIATE

Specii protejate, pentru un mediu sănătos

WWF lucrează în România pentru conservarea unor specii protejate emblematice, dintre care unele pe cale de dispariție. Ursul brun, rața roșie, cormoranul mic și sturionii sunt doar câteva dintre speciile a căror supraviețuire depinde de echilibrul ecosistemelor din țara noastră. Prin activitățile sale de lobby, WWF propune soluții de protejare a acestor specii, mergând însă și la nivelul următor, de conservare a speciilor într-un mod participativ, prin proiecte complexe.

Noutăti

Fii la curent cu ultimele articole despre speciile protejate

Colinele Transilvaniei Biertan

Colinele Transilvaniei primește certificarea – este destinație ecoturistică!

Trei județe, 260.000 de hectare de arii naturale protejate, 44 de comunități care oferă experiențe de suflet pentru turiștii români și străini. Biserici fortificate, situri UNESCO, case săsești tradiționale renovate și transformate în pensiuni, 600 de kilometri de trasee turistice marcate, pentru drumeție sau cicloturism, într-un peisaj natural pe care oamenii l-au menținut aici de sute de ani.

Acestea sunt câteva dintre atributele Colinelor Transilvaniei, noua destinație ecoturistică care a primit certificarea de la Ministerul Turismului.

Citește mai multe