SPECII

BIODIVERSITATE SI ECOSISTEME VARIATE

Specii protejate, pentru un mediu sănătos

WWF lucrează în România pentru conservarea unor specii protejate emblematice, dintre care unele pe cale de dispariție. Ursul brun, rața roșie, cormoranul mic și sturionii sunt doar câteva dintre speciile a căror supraviețuire depinde de echilibrul ecosistemelor din țara noastră. Prin activitățile sale de lobby, WWF propune soluții de protejare a acestor specii, mergând însă și la nivelul următor, de conservare a speciilor într-un mod participativ, prin proiecte complexe.

Noutăti

Fii la curent cu ultimele articole despre speciile protejate

foto_jiu2-scaled

Reclădim România promovând investitii din alte epoci, cu riscul unor penalităti uriașe pentru un nou infringement