SPECII

BIODIVERSITATE SI ECOSISTEME VARIATE

Specii protejate, pentru un mediu sănătos

WWF lucrează în România pentru conservarea unor specii protejate emblematice, dintre care unele pe cale de dispariție. Ursul brun, rața roșie, cormoranul mic și sturionii sunt doar câteva dintre speciile a căror supraviețuire depinde de echilibrul ecosistemelor din țara noastră. Prin activitățile sale de lobby, WWF propune soluții de protejare a acestor specii, mergând însă și la nivelul următor, de conservare a speciilor într-un mod participativ, prin proiecte complexe.

Noutăti

Fii la curent cu ultimele articole despre speciile protejate

Butterflies and flies on a wild angelica

Un nou apel către programatorii și designerii care vor să susțină supraviețuirea albinelor

WWF-România, Code4Romania și Design Thinking Society prelungesc termenul de înscriere în competiția pentru dezvoltarea unei aplicații de mobil dedicată cauzei albinelor și polenizatorilor Reînnoim apelul către programatorii, developerii de aplicații și experții UX să se înscrie în competiția „Inovează pentru albine”. Prelungim termenul pentru înscrierea în competiție până pe 3

Citește mai multe
Concertul de Plastic

Cât de greu poate fi să organizezi un concert?

https://youtu.be/lD09sBjJzkQ Mai erau patru zile până la concert și lista de „to do” părea interminabilă. Teoretic aveam situația sub control, dar erau atâtea lucruri care puteau să meargă prost. Începând cu faptul că organizam pentru prima oară un eveniment de o asemenea amploare. Creasem deja așteptări: primul Concert de Plastic,

Citește mai multe