Ce facem
Proiectele noastre
Implică-te!
Misiunea noastră
Construim o lume în care oamenii trăiesc în armonie cu natura
În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, zimbri, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor.
Planeta noastră
Descoperă în detaliu planeta noastră și pericolele pe care le întâmpinăm împreună
Pentru a asigura restartarea economiei într-un mod care să asigure protecția și siguranța oamenilor, dar și perspective sustenabile pentru viitor, este necesară regândirea unor politici publice sectoriale și a finanțărilor aferente.
În contextul unei crize fără precedent privind pierderea naturii, avem responsabilitatea morală de a conserva diversitatea vieții pe pământ. Dar, conservarea naturii nu este numai o problemă de moralitate – este extrem de importantă pentru dezvoltarea umanității.
Noutăti
Fii la curent cu ultimele noutăti ale WWF România

Anunţ de achiziţie – servicii de organizare eveniment în proiectul SaveGREEN – „Protejarea funcționalității coridoarelor ecologice de importanță transnațională din bazinul Dunarii”
Asociația WWF România, cu sediul in Bucuresti, B-dul Tudor Vladimirescu, Nr. 29, partener în implementarea proiectului SaveGREEN – „Protejarea funcționalității coridoarelor ecologice de importanță transnațională din bazinul Dunarii” – nr: DTP3-314-2.3, proiect finanțat prin Interreg Danube Transnational Programme și co-finanșat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, dorește

Anunţ de achiziţie în proiectul “Îmbunătăţirea stării de conservare a speciilor şi habitatelor de interes conservativ din Parcul Naţional Cheile Nerei-Beuşniţa şi ariile naturale de interes comunitar şi naţional suprapuse prin revizuirea planului de management integrat”
Asociația WWF România, cu sediul in Bucuresti, B-dul Tudor Vladimirescu, Nr. 29, pentru biroul Reșița, Str. Furnalelor, Nr. 12, Jud. Caraș Severin – partener în implementarea proiectului ,,Îmbunătăţirea stării de conservare a speciilor şi habitatelor de interes conservativ din Parcul Naţional Cheile Nerei-Beuşniţa şi ariile naturale de interes comunitar şi

Primul workshop pentru #ZeroPlastic în pădurile de lângă Brașov
Ne dorim să avem păduri curate, fără plastic în ele, cu turiști care înțeleg importanța respectării naturii. Vrem să creăm o conștiință de protejare a mediului și un mecanism funcțional care să implice prevenție (educarea localnicilor și a turiștilor), ecologizare, monitorizare și, acolo unde este cazul, sancționarea celor care continuă