Misiunea noastră

Construim o lume în care oamenii trăiesc în armonie cu natura

În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, zimbri, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor.

Planeta noastră

Descoperă în detaliu planeta noastră și pericolele pe care le întâmpinăm împreună

Pentru a asigura restartarea economiei într-un mod care să asigure protecția și siguranța oamenilor, dar și perspective sustenabile pentru viitor, este necesară regândirea unor politici publice sectoriale și a finanțărilor aferente.

În contextul unei crize fără precedent privind pierderea naturii, avem responsabilitatea morală de a conserva diversitatea vieții pe pământ. Dar, conservarea naturii nu este numai o problemă de moralitate – este extrem de importantă pentru dezvoltarea umanității.

Noutăti

Fii la curent cu ultimele noutăti ale WWF România

Daddy Cool

DaddyCool: „Dacă nu pot controla ceea ce se întâmplă la nivel macro, cu sigurantă pot la nivel micro. Așa că schimbările au început de acasă”