Logo-treci-pe-verde

WWF România lansează „Treci pe verde!”

Platforma online care aduce împreună inițiativele sustenabile din România

Oamenii cred că sunt prea mici ca să aducă o schimbare pentru planetă. Dar, de fapt, schimbarea începe chiar cu pașii mici făcuți de fiecare dintre noi. Pași care nu sunt doar o declarație, ci au devenit parte din comportamentul nostru de zi cu zi. Pentru toți cei care vor să își „înverzească” stilul de viață, pentru toți cei care doresc să trăiască mai sustenabil, să facă alegeri de consum responsabil, avem un mesaj important: Treci pe verde!   

 

Treci pe verde by WWF România este spațiul virtual unde poți afla despre afacerile și inițiativele sustenabile existente în toată țara. Ai de ales un cadou? Vrei să ieși la masă? Plănuiești o ieșire de weekend? Totodată, ai vrea să simți că ai făcut și ceva pentru natură? Intră pe platformă de fiecare dată când ai nevoie să iei o decizie rapidă, cu liniștea că e o alegere bună pentru tine, cei dragi, dar și pentru natură. 

 

Lansăm astăzi proiectul „Treci pe verde” cu intenția de a aduce împreună și de a promova afacerile și inițiativele sustenabile din România. Prin intermediul platformei „Treci pe verde”, vrem să strângem cât mai multe inițiative de acest fel, din întreaga țară, pentru a arăta că nu este atât de greu să faci alegeri de consum care să ajute la protejarea naturii. E ușor să faci alegeri sustenabile, dacă știi despre ele. E ușor să acționezi dacă știi ce poți să faci.  

 

„Proiectul este la început, deocamdată strângem inițiativele pe harta interactivă Treci pe verde și ne dorim ca pe viitor să creăm o serie de alte inițiative care să crească vizibilitatea acestor afaceri și, implicit, să le ajute să prospere pentru binele nostru, al tuturor.  WWF România are o experiență de peste 15 ani în lucrul cu comunitățile locale, am acționat întotdeauna pentru susținerea meșteșugarilor și a micilor afaceri locale, în sinergie cu proiectele noastre de conservare. Prosperitatea oamenilor depinde de modul cum îngrijim natura, iar calea este promovarea acelor inițiative de business care pot contribui la această soluție”, spune Hanny Bratu, manager de Marketing și Fundraising la WWF România

 

Așa că adresăm o chemare afacerilor sustenabile (producători și furnizori de servicii) să fie prezente pe harta platformei!

Ajută-ne să îmbogățim harta, ca să fie cât mai utilă oamenilor din întreaga țară. Oricine poate propune un producător,  un restaurant, o unitate de cazare sau un magazin de cadouri care arată atenție pentru natură și care respectă minimum două dintre următorele criterii: folosește materiale naturale & surse locale; (re)circulă, reciclează; nu folosește plastic. 

 

Nu în ultimul rând, vei afla ceea ce spune și sloganul nostru și anume că „E ușor să fii ecologist”. Prin urmare, fii ecologist în fiecare zi și consultă harta magazinelor, restaurantelor, serviciilor, locurilor de cazare și multe altele, pe https://wwf.ro/implica-te/treci-pe-verde/ 

 

Treci pe verde by WWF România se bazează pe expertiza internațională a WWF în conservarea naturii și crearea de soluții de viață în armonie cu natura. 

Scroll to Top