Licitatie servicii elaborare foaie de parcurs (roadmap) – proiect DTP – ConnectGREEN

Asociația WWF România vă invită să participați cu o ofertă pentru achiziția serviciilor de elaborare a unei foi de parcurs pentru alinierea și integrarea politicilor și legislației în domeniile conservării biodiversității/ conectivității ecologice și planificării teritoriale din cadrul proiectului ConnectGREEN.

Ofertantul va avea sarcina de a elabora, pe baza documentelor dezvoltate și informațiilor centralizate în cadrul proiectului ConnectGREEN, o foaie de parcurs (roadmap) conținând pașii necesari și recomandările de acțiuni propuse pentru perioada de referință, cu scopul de a îmbunătăți integrarea coridoarelor ecologice în politicile, legislația și procesele de planificare teritorială și de a consolida cooperarea trans-sectorială între conservarea biodiversității/conectivitatea ecologică, pe de o parte, și amenajarea teritorială, pe de altă parte, în România.

Vă rugăm ca oferta dumneavoastră să fie structurată potrivit documentației de artibuire anexată invitației și disponibilă la link-urile următoare:

Data limită pentru primirea ofertelor este 8 aprilie 2021, prin email la adresa [email protected]