Invitație de participare la contractarea serviciului de realizare studiu habitate pentru polenizatori în Transilvania

În cadrul proiectului „Mobilizarea cetătenilor pentru conservarea albinelor și a altor polenizatori din Romania” (BeeActive, Activitatea A6.2, numărul proiectului: RO2020/ACF_A3_MM_15),

WWF România, cu sediul în Bulevardul Tudor Vladimirescu, nr. 29, Sector 5, București, invită furnizorii de servicii interesați să participe la contractrea serviciului de realizare a unui studiu (cercetare primară) pentru a determina favorabilitatea pentru albine și alți polenizatori a două habitate diferite din Transilvania, dominate de folosința agricolă, prin elaborarea și transmiterea unei oferte tehnice și a unei propuneri financiare, în conformitate cu specificațiile tehnice de mai jos.

Data limită pentru trimiterea ofertei este 23.02.2022, Ora 11.59 (ora României/EET).

Oferta tehnică și financiară, împreună cu cele 4 Anexe de mai jos, completate, se vor trimite prin e-mail la adresa: [email protected].

Pentru informații suplimentare cu privire la acest proiect, contactați: Mara Cazacu, [email protected], tel. 0736 098 723.

Specificații tehnice

Cerere oferte

Anexe cerere de ofertă:


Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă

Proiectul „Mobilizarea cetătenilor pentru conservarea albinelor și a altor polenizatori din Romaniani și carnivore mari în Europa prin comunicare și cooperare transfrontalieră” este derulat de WWF România în parteneriat cu Institutul Norvegian pentru Cercetarea Naturii (NINA) și beneficiază de o finanțare în valoare de 224.450 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org și www.activecitizensfund.ro.

Scroll to Top