FUNDRAISER FULL-TIME

Ti se pare stupid ca toata lumea se astepta sa stii ce vrei sa faci in urmatorii 5 ani, sa stii din prima ce cariera vrei? Si noua… vino in cea mai PRIETENOASA echipa din Bucuresti, chiar daca nu stii inca unde vrei sa fii peste 5 ani…si hai sa descoperim impreuna care sunt skill-urile tale forte.

Experienta si trainingurile de la noi de te vor ajuta indiferent de cariera aleasa pe viitor.

IMPACT

SOCIALIZARE

RECUNOASTERE

Simt ca facem o diferenta cand vorbesc cu oamenii si le spun ce se intampla. Simt ca fac oamenilor viata mai buna.

Vlad

Oamenii se bucura ca au aflat atatea detalii si sunt motivati sa caute mai multe informatii. Te simti mai implinit cand oamenii vorbesc cu tine si iti acorda atentie si, mai ales, cand salvezi ceva in timpul asta.

Stefania

Ma simt bine cand fac bine.

Silviu

Cauti un loc de munca dar…vrei un job… prin care faci tuturor viata mai buna?

Schimbi lumea in bine, contribui la protejarea padurilor, apelor si speciilor salbatice din Romania

Misiunea noastra este sa construim un viitor in care oamenii traiesc in armonie cu natura si tu ne poti ajuta

 

Imagineaza-ti ca:

 • Schimbi lumea in bine, contribui la protejarea padurilor, apelor si speciilor salbatice din Romania
 • Schimbi lumea in bine, contribui la protejarea padurilor, apelor si speciilor salbatice din Romania
 • Castigi intre 1248 de lei si 4000 de lei net sau chiar mai mult, in functie de performanta si de timpul petrectut in echipa noastra
 • Te pregatesti pentru un job de entry/midd level intr-o companie de succes, fie ca vorbim de vanzari, comunicare, programare sau entertainment
 • Castigi experienta in relationarea cu oamenii, lucru care te ajuta in orice domeniu…DA, orice domeniu…chiar si daca vrei sa fii programator, se pune din ce in ce mai mult accent pe soft skills
 • Nu lucrezi intr-un birou monoton
 • Ai oportunitati de dezvoltare: poti deveni team leader in cateva saptamani si poti coordona propria ta echipa.

…asa ca impreuna putem salva padurile virgine si speciile emblema ale Romaniei precum ursul, rasul si lupul.

Ce vei face mai exact?

Ai un impact

Vei convinge, alaturi de noi, alti iubitori ai naturii sa sustina proiectele WWF prin debit direct…si multumita tie si generatiile viitoare se vor putea bucura de natura.

Protejezi ursii bruni

Ursii si prietenii lor din padure vor avea o casa mai sigura datorita tie…si de ce nu, te poti lauda ca si datorita tie, un ursulet face tumbe de fericire prin padure.

Iti dezvolti skill-uri valoroase

Fie ca vorbim de skill-uri de negociere sau vanzari, le inveti si le exersezi zi de zi.

poza2

Ce ai de castigat daca devii fundraiser WWF?

Salariu motivant

 • Job-ul de fundraiser WWF este platit peste medie si nu ai o limita la cat poti castiga.
 • Castigi intre 1248 de lei si 4000 de lei net sau chiar mai mult, in functie de performanta si de vechimea in echipa.

Dezvoltare personala

 • Vei dezvolta talente care te vor ajuta oricand: de la tehnici de negociere in timp real la capacitatea de a-ti pastra calmul, optimismul si de a te descurca relationand cu diferite tipuri de oameni. Asta te ajuta si pe plan personal, esti mult mai deschis nu mai ai chestia asta ca “mi-e rusine si sunt timid/timida sa intreb pe cineva ceva.”
promotion

Oportunitati de training si promovare

 • Iti va fi usor sa iti dezvolti skill-uri valoroase, care te fac candidatul perfect pentru pozitii de mid-level in companii de succes…oricine vrea un om convingator in echipa.
 • Mai mult, te putem recomanda urmatorului angajator si credem ca ai un avantaj destul de mare daca cea mai mare organizatie de mediu pune o vorba buna pentru tine.
 • Odata ce ni te-ai alaturat, beneficiezi de un program de training interactiv, in functie de dorintele si nevoile tale: fundraising, comunicare, vanzari, arta de a vorbi in public, gestionarea timpului si inca multe altele.
 • Ne place sa sustinem dezvoltarea fiecarui fundraiser, sa incurajam performantele individuale sau de echipa si sa investim in dezvoltarea fiecaruia.
 • Poti avea propria echipa de fundraiseri, exersandu-ti abilitatile de lider si implicit, vei avea un salariu mai mare.
 • Mai mult, fiind deja parte din echipa WWF, pe masura ce alte oportunitati apar in cadrul organizatiei, vei avea deja un pas in fata celorlalti candidati. Avem colegi care au inceput ca fundraiseri si dupa cateva luni au ajuns sa ocupe pozitii cheie in organizatie: ofiter recrutare, ofiter telemarketing, ofiter training si dezvoltare, coordinator face-to-face fundraising.

Intrebari frecvente

Pentru pozitia de fundraiser, procesul de recrutare poate dura intre 2 si 10 zile.

Imbraca-te cum te simti tu mai bine. Camasa, tricou sau panda onesie, important e sa te simti confortabil.

Programul e conceput in avantajul tau pentru a incuraja o performanta buna si se lucreaza in intervalul 11:00-19:00 sau 9:00 -17:00, in functie de sezon.

Cat e frumos afara, lucram in zone cu trafic pietonal intens. In perioada rece, lucram in spatii comerciale.

Iar daca iti place sa asculti muzica cu prietenii…sa stii ca cele mai bune echipe de fundraiseri merg si la cele mai populare festivaluri de muzica.

Unul dintre avantaje e ca nu trebuie sa iti faci griji legat de asta, te echipam noi cu tricou, hanorac, rucsac… si in rest poti completa tu cu blugii si adidasii preferati.

Asta depinde si de performanta ta. Poti avea propria echipa de fundraiseri, dezvoltandu-ti abilitatile de lider si implicit, vei avea un salariu mai mare. Ioana a ajuns Team Leader dupa 2 luni de munca, Iulia dupa 3, Marta dupa 3, Silviu dupa 6. Poti avansa si dincolo de echipa din teren, daca te interseaza si se iveste oportunitatea: Silviu a ajuns ofiter de Telemarketing dupa 1 an si acum coordoneaza programul de F2F Fundraising iar Marta a ajuns ofiter de recrutare dupa aproape un an.

Toti fundraiserii pornesc de la acelasi program de dezvoltare personala, care include un training de initiere cu componente de fundraising, vanzari plus o parte de invatare on-the go. Apoi urci la urmatorul nivel al programului de dezvoltare unde te asteapta mai multe traininguri pe softskills, de la negociere pana la argumentare sau time management, in functie de nivelul de pregatire si de perseverenta.

In plus, fiecare zi de munca este un training.  Interactiunea fata in fata este cruciala pentru progresul fiecaruia dintre noi si vei deveni pe zi ce trece mai priceput.

Vei dezvolta talente care te vor ajuta oricand: de la tehnici de negociere in timp real la capacitatea de a-ti pastra calmul, optimismul si de a te descurca relationand cu diferite tipuri de oameni. Asta te ajuta si asa pe plan personal, esti mult mai deschis nu mai ai chestia asta ca “mi-e rusine si sunt timid/timida sa intreb pe cineva ceva.”

Job-ul de fundraiser WWF este platit peste medie si nu ai o limita la cat poti castiga.

Castigi intre 1263 de lei si 4000 de lei net sau chiar mai mult pe luna, in functie de performanta si de timpul petrectut in echipa noastra

Aplică acum!

Scroll to Top