FUNDRAISER PART-TIME

Dacă vrei să protejezi mediul înconjurător și cauți experiență, skill-uri noi și niște bănuți, vino în cea mai PRIETENOASĂ echipă din București, chiar dacă nu ai mai lucrat niciodată.
Ne-am mai gândit și că ai ore…de aceea îți faci singur programul, cât să ai timp de școală.

De ce mai stai pe gÂnduri? UrsuleȚii au nevoie tine.

Iubești natura și vrei să câștigi niște bani?

Schimbi lumea în bine, contribui la protejarea pădurilor, apelor și speciilor sălbatice din România

Misiunea noastră este să construim un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura și tu ne poți ajuta

Poate te stimulează conversațiile cu oameni noi, ești o persoană caldă, optimistă, sau doar vrei să încerci ceva cu totul nou și să câștigi bani din asta… Le poți avea pe toate ca Fundraiser în echipa WWF România!

Sau poate nu ai un CV pentru că nu ai atât de multe de trecut în el…? Unde mai pui că mai ai și scoală… ore dimineața sau după-amiaza… teme… meditații… ieșiri cu prietenii…

Poți folosi asta în avantajul tău… pentru că noi suntem dispuși să te învățăm tot ce trebuie să știi … în timp ce tu:

 • ai un program flexibil, alegi intervalul care ți se potrivește. 
 • ai câștiguri financiare care pot crește permanent, în funcție de performanțele tale.
 • devii independent, dar înveți să lucrezi și în echipă.
 • îți dezvolți skill-uri valoroase care te fac candidatul perfect pentru poziții de entry și mid-level în companii de succes.

Misiunea noastră este să construim un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura și… TU ne poți ajuta! Așa că împreună putem salva pădurile virgine, apele și speciile emblemă ale României precum ursul, râsul și lupul.

Ce vei face mai exact?

Ai un impact

Vei identifica și convinge, alături de noi, alți iubitori ai naturii să susțină proiectele WWF prin donații lunare… și mulțumită ție, și generațiile viitoare se vor putea bucura de natură.

Protejezi urșii bruni

Urșii si prietenii lor din pădure vor avea o casă mai sigură datorită ție… și, de ce nu, te poți lăuda că și datorită ție, un ursuleț face tumbe de fericire prin pădure.

Te distrezi alături de cea mai tânără echipă

Ne place să ne bucurăm de lucrurile faine pe care le facem în echipă, fie că ne jucăm, ne distrăm, mergem în zonele de proiect… și multe, multe altele.

poza2

Ce ai de câștigat dacă îți începi cariera cu noi?

Salariu motivant

 • Jobul de fundraiser WWF este plătit peste medie și nu ai o limită la cât poți câștiga.
 • Ești plătit în funcție de performanța și de vechimea în echipă. În plus, ai numeroase bonusuri care îți pot aduce un salariu din ce în ce mai mare.
 • Desigur, întotdeauna poți lucra mai mult și poți câștiga mai mult… e numai alegerea ta.

Dezvoltare personală

 • Cu noi îți formezi skill-urile pe care toți le caută… astfel nu vei mai fi refuzat din cauza lipsei de experiență. Interacțiunea față în față este crucială pentru progresul fiecăruia dintre noi și vei deveni pe zi ce trece mai priceput.
 • Vei dezvolta talente care te vor ajuta oricând: de la tehnici de diplomație, negociere în timp real, vânzări, la capacitatea de a-ți păstra calmul, optimismul și de a relaționa cu diferite tipuri de oameni. Asta te ajută și pe plan personal, devii mult mai deschis(ă) și îți înfrunți timiditatea.
 • Vei învăța o mulțime de lucruri, vei călători în țară în zonele de proiect ale WWF și te vei distra alături de echipa noastră.
promotion

Oportunități de training și promovare

 • Îți va fi ușor să îți dezvolți skill-uri valoroase, care te fac candidatul perfect dacă vrei să urmezi o carieră în dreptul mediului, diplomație, vânzări persuasive, relații publice, marketing sau comunicare …oricine vrea un om convingător in echipă.
 • Mai mult, te putem recomanda următorului angajator și credem că ai un avantaj destul de mare dacă cea mai mare organizație de mediu pune o vorbă bună pentru tine.
 • Odată ce ni te-ai alăturat, beneficiezi de un program de training interactiv, în funcție de dorințele si nevoile tale: fundraising, protecția mediului, comunicare, vânzări, arta de a vorbi în public, gestionarea timpului și încă multe altele.
 • Ne dorim să susținem ideile tale creative despre cum putem promova mai bine activitatea WWF. Suntem foarte interesați să dezvoltăm și să implementăm idei venite de la tineri pentru tineri. 
 • Poți coordona propria echipă de fundraiseri, dezvoltându-ți abilitățile de lider și implicit, vei avea un salariu mai mare. Mai mult, fiind deja parte din echipa WWF, pe măsura ce alte oportunități apar în cadrul organizației, vei avea deja un pas în fața celorlalți candidați.
Acceptă provocarea!
Asa că… vei avea mai multă încredere în tine și mai mult spirit de inițiativă. Toate astea… ți-ar folosi și în timpul liber, nu? Așa că... te așteptăm în echipa WWF! Dar nu trebuie să ne crezi pe cuvânt… iată ce spun alți fundraiseri… viitorii tăi colegi.
APLICĂ ACUM!

Aplică acum!

 • *momentan programul este disponibil doar pentru persoane fizice rezidente în București

Scroll to Top