FUNDRAISER PART-TIME

Ti se pare stupid ca toata lumea se astepta sa stii ce vrei sa faci in urmatorii 5 ani, sa stii din prima ce cariera vrei? WTH?! Si noua…
… Stii totusi ca vrei sa ai un impact pozitiv…pentru tine si pentru cei din jur..si sa te simti bine la locul de munca? SUPER!!! Te invitam in cea mai PRIETENOASA echipa din Bucuresti, chiar daca nu ai mai lucrat niciodata…sau nu stii unde vrei sa lucrezi peste 5 ani.

De ce mai stai pe ganduri? Ursuletii au nevoie tine.

Nu ai mai avut niciun job?

Schimbi lumea in bine, contribui la protejarea padurilor, apelor si speciilor salbatice din Romania

Misiunea noastra este sa construim un viitor in care oamenii traiesc in armonie cu natura si tu ne poti ajuta

…si te-ai plictisit sa trimiti cv-uri…sa nu te sune nimeni… sau mai rau, te-ai saturat sa fii chemat la interviuri doar ca sa ti se spuna ca esti respins pentru ca nu ai experienta…WTH?

Sau poate nu ai un cv pentru ca nu ai atat de multe de trecut in el…? Adevarul e ca e cam aiurea…LOL..cum sa castigi experienta de munca daca nimeni nu te angajeaza? Unde mai pui ca mai ai si scoala…ore dimineata sau dupa-amiaza…teme…meditatii…iesiri cu prietenii…

Dar de acum…poti folosi asta in avantajul tau… Asta pentru ca noi suntem dispusi sa te invatam tot ce trebuie sa stii …in timp ce tu:

• ai un program flexibil, alegi intervalul care ti se potriveste. Lucrezi cel putin 15 ore pe saptamana sau mai mult, daca vrei;
  • castigi pana la 1700 RON net/pe luna sau chiar mai mult, pentru un program part-time. In plus, plata pe ora creste cu fiecare 3 luni petrecute in program.
  • devii independent.
  • iti dezvolti skill-uri valoroase care te fac candidatul perfect pentru pozitii de entry si mid-level in companii de succes;

Misiunea noastra este sa construim un viitor in care oamenii traiesc in armonie cu natura si…TU…ne poti ajuta…asa ca impreuna putem salva padurile virgine si speciile emblema ale Romaniei precum ursul, rasul si lupul.

Ce vei face mai exact?

Ai un impact

Vei convinge, alaturi de noi, alti iubitori ai naturii sa sustina proiectele WWF prin debit direct…si multumita tie si generatiile viitoare se vor putea bucura de natura.

Protejezi ursii bruni

Ursii si prietenii lor din padure vor avea o casa mai sigura datorita tie…si de ce nu, te poti lauda ca si datorita tie, un ursulet face tumbe de fericire prin padure.

Te distrezi alaturi de cea mai tanara echipa

Ne place sa ne bucuram de lucrurile faine pe care le facem in echipa, fie ca ne jucam pe playstation, ne distram la karaoke, mergem la mare…si multe, multe altele.

poza2

Ce ai de castigat daca iti incepi cariera cu noi?

Salariu motivant

Job-ul de fundraiser WWF este platit peste medie si nu ai o limita la cat poti castiga. Esti platit intre 7 si 19 lei net pe ora, in functie de performanta si de vechimea in echipa. In plus, ai numeroase bonusuri care iti pot aduce un salariu de 1700 de lei net pe luna, pentru numai 15 ore lucrate pe saptamana. Aceasta este doar o medie, poti lucra mai mult si poti castiga mai mult… e alegerea ta.

Oportunitati de training si promovare

Iti va fi usor sa iti dezvolti skill-uri valoroase, care te fac candidatul perfect pentru pozitii de mid-level in companii de succes…oricine vrea un om convingator in echipa. Mai mult, te putem recomanda urmatorului angajator si credem ca ai un avantaj destul de mare daca cea mai mare organizatie de mediu pune o vorba buna pentru tine. Odata ce ni te-ai alaturat, beneficiezi de un program de training interactiv, in functie de dorintele si nevoile tale: fundraising, comunicare, vanzari, arta de a vorbi in public, gestionarea timpului si inca multe altele. Poti avea propria echipa de fundraiseri, dezvoltandu-ti abilitatile de lider si implicit, vei avea un salariu mai mare. Mai mult, fiind deja parte din echipa WWF, pe masura ce alte oportunitati apar in cadrul organizatiei, vei avea deja un pas in fata celorlalti candidati.

promotion

Dezvoltare personala

Cu noi iti formezi skill-urile pe care toti le cauta…si de acum nu vei mai fi refuzat din cauza lipsei de experienta. Interactiunea fata in fata este cruciala pentru progresul fiecaruia dintre noi si vei deveni pe zi ce trece mai priceput. Vei dezvolta talente care te vor ajuta oricand: de la tehnici de negociere in timp real la capacitatea de a-ti pastra calmul, optimismul si de a te descurca relationand cu diferite tipuri de oameni. Asta te ajuta si asa pe plan personal, esti mult mai deschis nu mai ai chestia asta ca “mi-e rusine si sunt timid/timida sa intreb pe cineva ceva.”

Acceptă provocarea!
Asa că… vei avea mai multă încredere în tine și mai mult spirit de inițiativă. Toate astea… ți-ar folosi și în timpul liber, nu? Așa că... te așteptăm în echipa WWF! Dar nu trebuie să ne crezi pe cuvânt… iată ce spun alți fundraiseri… viitorii tăi colegi.
APLICĂ ACUM!

Aplică acum!