©Sanchez-Lope_WWF

Anunţ de achiziţie producție video în proiectul LIFE EuroLargeCarnivores

Actualizare anunța la data 25.09.2020

Întrucât până în data de 23 septembrie, ora 16:00, nu s-a primit nicio ofertă pentru Serviciul de productie scurt metraj video referitor la importanta carnivorelor mari si de montaj clipuri video despre viata si comportamentul ursilor in mediul natural, pentru diseminare catre publicul larg, vă anunțăm că termeul de depunere al ofertelor se prelungește până în data de 02 octombrie 2020, conform noilor Termeni de referinta atașati.

Invitație pentru participarea la contractarea

Serviciului de producție scurt metraj video referitor la importanța carnivorelor mari și de montaj clipuri video despre viața si comportamentul urșilor in mediul natural, pentru diseminare către publicul larg, în cadrul proiectului
„Îmbunătățirea coexistenței dintre oameni și carnivore mari în Europa prin comunicare și cooperare transfrontalieră” (EUROLARGECARNIVORES)

Beneficiarul serviciului: WWF România
Tipul subcontractării: servicii

WWF Programul Dunăre-Carpați România, cu sediul în Bulevardul Tudor Vladimirescu, nr. 29, Sector 5, București, vă invită să participați la contractarea serviciului mai sus menționat prin elaborarea și transmiterea unei oferte tehnice în acest sens și a unei propuneri financiare, în conformitate cu termenii de referință anexați mai jos.

Data limită pentru trimiterea ofertei este 23 septembrie 2020, ora 16:00. Oferta se poate trimite prin e-mail la adresa: [email protected]
Pentru informații suplimentare cu privire la acest proiect, contactați: Gavril Marius Berchi, [email protected], tel. 0736 377 517.

Activitatea B.8
Numărul proiectului: LIFE16 GIE/DE/000661

Scroll to Top