img_5249

Peste 850 de şcoli şi grădiniţe din România s-au înscris în concursul naţional Şcoli pentru un viitor verde

Până la data de 1 februarie 2010, peste 850 de echipe verzi s-au înscris în programul educaţional şi concursul naţional Scoli pentru un viitor verde®, concurs iniţiat de organizaţia internaţională WWF prin Programul Dunăre-Carpaţi România şi Editura CD PRESS prin revistele educaţionale Pipo, Doxi şi Terra Magazin.

Cele 850 de echipe verzi reprezintă unităţi de învăţământ din toate judeţele ţării şi din toate sectoarele municipiului Bucureşti.

La cererea unui număr mare de cadre didactice, s-a hotărât prelungirea perioadei de înscriere în concurs până la 15 februarie a.c.

„Numărul de şcoli care s-au înscris în concurs este impresionant, cu atât mai mult cu cât activităţile impuse de regulament sunt destul de numeroase şi complexe. Noi le dorim mult succes tuturor echipelor care vor concura pentru titlul de cea mai verde şcoală / grădiniţă!”, a declarat Luminiţa Tănasie, Director de Program WWF Dunăre–Carpaţi România.

Pe site-ul www.scolipentruunviitorverde.ro vor fi postate activităţile deosebite pe care participanţii le realizează special pentru concurs. Lunar, dintre activităţile publicate pe site, o parte vor fi selectate pentru publicare în revistele Pipo, Doxi, Terra Magazin.

Pentru mai multe detalii legate de înscriere sau desfăşurarea concursului, puteţi accesa www.scolipentruunviitorverde.ro , secţiunea Intrebari.

Scroll to Top