WWF primește premiul CeRe pentru lupta împotriva tăierilor ilegale

Mulțumim CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică pentru încredere și pentru premiul acordat săptămâna trecută echipei WWF România în cadrul Galei Premiilor Participării Publice.

Campania Stop tăierilor ilegale este un proiect de suflet al nostru deoarece tăierile ilegale de arbori din păduri sunt de multă vreme o problemă națională, iar măsurile autorităților publice încă lasă loc pentru abuzuri și portițe legale celor rău intenționați.

„Acest premiu reprezintă pentru noi o recunoaștere, dar și o mare responsabilitate. Ceea ce țintim este schimbarea paradigmei privind paza pădurilor. Noi evidențiem problemele pe care le avem în legislația națională și arătăm ce putem face pentru a o îmbunătăți. Sistemul actual obligă înregistrarea transporturilor de lemn, dar el nu ar avea valoare dacă oamenii nu s-ar implica activ pentru a le verifica.” – Radu Melu, manager național al departamentului de păduri la WWF România.

Radu Melu primește premiul CeRe