Garanti Bank lansează o campanie prin care susţine acţiunile de conservare ale WWF- România

București, 19 februarie 2013 – Garanti Bank și WWF- România anunță o campanie prin care noii clienți care obțin un card de credit WWF Bonus Card, până la 31 martie 2013, primesc un bonus de 100 de lei, pe care îl pot folosi pentru a adopta simbolic un urs brun.

Bonusul de 100 de lei este disponibil odată cu activarea cardului și poate fi utilizat atât pentru cumpărături gratuite, cât și pentru a adopta simbolic un urs, accesând website-ul www.adoptaunurs.ro. Clienții WWF Bonus Card care aleg să adopte în mod simbolic un urs brun vor primi un urs de pluș marca WWF și un certificat de prieten al naturii.

De peste 10 ani WWF – Romania derulează proiecte de protejare a speciilor și habitatelor sălbatice amenințate din România,în special urșii bruni.

Fondurile colectate de la noii posesori de WWF Bonus Card care aleg să adopte un urs vor fi direcționate către programele de conservare derulate de către WWF – România.

„Parteneriatul nostru cu WWF reprezintă o prietenie de lungă durată, prin care luptăm împreună pentru protejarea mediului înconjurător. Credem cu tărie în misiunea de conservare a ariilor care sunt casa unor specii protejate, așa cum este ursul brun, motiv pentru care avem WWF Bonus Card în portofoliu. Cu WWF Bonus Card, 0,5% din valoarea cumpǎrǎturilor achitate cu acest card merge către proiectele WWF, ce vizează conservarea naturii în ariile protejate din Carpaţi, de-a lungul Dunării şi în Delta Dunării, procentul de 0,5% fiind suportat în întregime de către bancă, fără niciun cost din partea posesorilor de card”, spune Virginia Oțel, Director Comunicare la Garanti Bank.

„WWF Bonus Card este un card de credit unic în România, primul card de pe piaţa bancară din România
care susține o organizație de mediu. Acest card complex este dedicat nu doar iubitorilor de cumpărături, ci și iubitorilor de natură, din moment ce campania le oferă noilor poseori ai cardului un bonus de 100 de lei care pot fi folosiți pentru a da o mână de ajutor inițiativei de protejare a acestei specii periclitate, ursul brun, și pentru a construi un viitor în care să trăim în armonie cu natura. Așadar, mesajul nostru pentru iubitorii de natură este: Implicați-vă! Luați-vă un WWF Bonus Card și alăturați-vă luptei noastre pentru un viitor mai bun pentru natură”, spune Eleni Skoura, Cards & Marketing Director la Garanti Bank.

„România este o țară cu o biodiversitate incredibil de bogată, cu păduri, râuri și specii care nu se mai  regăsesc în multe țări din Europa și, ca să reușim să păstrăm ursul, vidra, sturionul, pădurile virgine, Dunărea și delta avem nevoie de susținerea tuturor românilor. Garanti Bank ne ajuta în eforturile noastre de conservare, punându-ne la dispoziție WWF Bonus Card, un card special de cumpărături, prin care activitatea WWF este susținută printr-un procent din cumpăprăturile făcute de români. Și, ca să fie și mai simplu, Garanti Bank oferă fiecarui nou posesor WWF Bonus Card 100 de lei cadou, pe care oamenii îl pot folosi pentru a susține organizația noastră, adoptând un urs sau pentru cumpărături. Rareori avem ocazia să fim filantropi, fără să fie nevoie să scoatem bani din buzunarul propriu, iar această campanie ne oferă exact această ocazie.”, spune Magor Csibi, Director WWF-România.

Garanti Bank susține activ programele de protejare a mediului înconjurător. Parteneriatul cu WWF a demarat încă de acum 20 ani, în Turcia, după care, în 2010, a debutat și în România cu lansarea WWF Bonus Card, primul card de afinitate eco din România, un produs prin care oricine poate contribui la protejarea mediului.

Scroll to Top