patrula zero plastic

Patrula Zero Plastic, programul prin care WWF-România și Lidl România și-au propus să elimine plasticul existent în natură, se află în al treilea an de desfășurare. După ce, în primii doi ani, Patrula Zero Plastic a fost activă în Delta Dunării, în 2022 proiectul continuă în Deltă și se extinde în pădurile din jurul orașului Brașov. Voluntarii, comunitatea locală și autoritățile din cele două zone turistice lucrează împreună pentru a pune la punct un mecanism care să prevină apariția deșeurilor de plastic în ape și păduri, dar și pentru a strânge deșeurile care acum sufocă natura.

Noutăti

Fii la curent cu ultimele articole

Filmul Patrulei Zero Plastic în Brașov

https://youtu.be/mM9xB6uM_b8 Activitățile Patrulei Zero Plastic se apropie de sfârșit. A fost o vară plină. Vă prezentăm filmul tuturor acțiunilor de la Brașov și revenim cu rezultatele campaniei Zero Plastic.

Acțiune fulger a Patrulei Zero Plastic: ecologizare, educare, workshop

Acțiune în forță a Patrulei Zero Plastic. Au fost două zile intense în care am discutat cu autoritățile, am ecologizat și am vorbit cu elevii și liceenii brașoveni despre efectele negative ale plasticului în natură. Dimineața a început devreme. Trebuia să ajung la Primărie înaintea tuturor, să mă asigur că

Concertul de Plastic

Cât de greu poate fi să organizezi un concert?

https://youtu.be/lD09sBjJzkQ Mai erau patru zile până la concert și lista de „to do” părea interminabilă. Teoretic aveam situația sub control, dar erau atâtea lucruri care puteau să meargă prost. Începând cu faptul că organizam pentru prima oară un eveniment de o asemenea amploare. Creasem deja așteptări: primul Concert de Plastic,