patrula zero plastic

Patrula Zero Plastic, programul prin care WWF-România și Lidl România și-au propus să elimine plasticul existent în natură, se află în al treilea an de desfășurare. După ce, în primii doi ani, Patrula Zero Plastic a fost activă în Delta Dunării, în 2022 proiectul continuă în Deltă și se extinde în pădurile din jurul orașului Brașov. Voluntarii, comunitatea locală și autoritățile din cele două zone turistice lucrează împreună pentru a pune la punct un mecanism care să prevină apariția deșeurilor de plastic în ape și păduri, dar și pentru a strânge deșeurile care acum sufocă natura.

Noutăti

Fii la curent cu ultimele articole

Primul workshop pentru #ZeroPlastic în pădurile de lângă Brașov

Ne dorim să avem păduri curate, fără plastic în ele, cu turiști care înțeleg importanța respectării naturii. Vrem să creăm o conștiință de protejare a mediului și un mecanism funcțional care să implice prevenție (educarea localnicilor și a turiștilor), ecologizare, monitorizare și, acolo unde este cazul, sancționarea celor care continuă