AJUTĂ PLANETA

Micșorează-ti impactul asupra mediului

Earth Hour Armenis © Eduard Terschak

Redu emisiile de carbon

Fără îndoială, cel mai important lucru pe care îl putem face pentru planeta noastră este să reducem drastic emisiile de CO2.

Iată câteva moduri simple, cu rezultate imediate, prin care îți poți reduce amprenta de carbon :

Masoară-ti impactul

Primul pas este să-ți faci o idee despre propria amprentă.

Orice facem are impact asupra naturii. Alimentele pe care le consumăm, hainele pe care le cumpărăm, modul în care călătorim, totul.

Puse cap la cap, cererile făcute de fiecare dintre noi – amprenta ecologică a umanității – sunt mult prea mult pentru planeta noastră. Cu 50% mai mult, mai exact.

Un bun început pentru a-ți micșora impactul asupra planetei este ca în primul rând să înțelegi de unde provine acesta.

Calculează-ţi propria amprentă și află ce poți face pentru a o reduce.

transilvania biciclete WWF