Garanti

Garanti BBVA sprijina proiectele de conservare derulate de WWF Romania încă din 2010, când a fost lansat WWF Bonus Card, primul card de afinitate eco de pe piața bancară din România. WWF Bonus Card este creat special pentru toţi cei care vor să contribuie la protejarea mediului înconjurător din România, deoarece Garanti BBVA va oferi 0,3% din valoarea cumpǎrǎturilor efectuate cu WWF Bonus Card organizaţiei WWF, pentru sprijinirea proiectelor ce vizează conservarea şi protejarea naturii în ariile protejate din Carpaţi, de-a lungul Dunării şi în Delta Dunării, dar şi promovarea dezvoltării socio-economice durabile şi a unui stil de viaţă cu un impact redus asupra mediului. Procentul de 0,3% din valoarea cumpǎrǎturilor efectuate cu WWF Bonus Card va fi suportat în întregime de către GE Garanti Bank, iar mai multe despre achizitionarea acestui card si beneficiile lui gasiti AICI.

alexey-berdnikov-dIXExfbRC-s-unsplash

„Suntem bucuroși că putem continua proiectele importante pe care le desfășurăm din 2010 împreună cu Garanti BBVA, pentru dezvoltarea şi în viitor a unor domenii importante de conservare a naturii în România. Garanti BBVA este un partener pe termen lung pentru activitățile WWF și, împreună, ne străduim să creăm un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura. Activitatea WWF se concentrează asupra zonelor și speciilor considerate de o importanță critică pentru conservarea naturii, dar și pentru bunăstarea umană. Așteptăm cu nerăbdare să implementăm noi proiecte și să sensibilizăm opinia publică cu privire la importanța unui mediu sănătos, aici în România”, a declarat Orieta Hulea – Country Manager, WWF-România.

,,Garanti Bank apreciază şi susţine programele derulate de către organizaţia WWF pentru conştientizarea şi combaterea problemelor de mediu actuale. Credem ca este important ca toată lumea să-şi aducă aportul la îmbunătăţirea mediului în care trăieşte, pentru a asigura generaţiilor de astăzi şi celor viitoare o viaţă sănătoasă şi armonioasă. De aceea, am şi ales anul trecut să lansam primul card de afinitate eco WWF Bonus Card, din dorinţa de a oferi clienţilor noştri posibilitatea efectivă de a da o mână de ajutor naturii şi de a contribui în mod direct la acţiunile WWF”, spune Ilgaz Kaya, Director Central Marketing, Garanti Bank.

alexey-berdnikov-8X5ON3XvQmo-unsplash