Vodafone

Vodafone și WWF au creat programul „Un milion de telefoane pentru planetă” pentru a susține economia circulară pentru dispozitive

Începând din noiembrie 2022, pentru fiecare telefon colectat în cadrul programului, Vodafone va dona o liră sterlină pentru susținerea proiectelor de conservare a WWF-România. Parteneriatul global va dura 3 ani. 

„Un milion de telefoane pentru planetă” va ajuta industria de telefonie mobilă să se îndrepte către o economie circulară care minimizează cantitatea de deșeuri generate și reduce și mai mult emisiile de carbon prin:

  • Schimb – Vodafone va oferi telefoane la schimb la prețuri competitive, livrate printr-o nouă platformă digitală, facilitând alegerea pentru clienți.
  • Recondiționare și revânzare – Prin programele de schimb și prin alte parteneriate care vizează returnarea de dispozitive, Vodafone anticipează o creștere a ofertei de smartphone-uri de înaltă calitate, recondiționate, la prețuri competitive oferite clienților.
  • Reparare – Pentru a prelungi durata de viață a dispozitivelor existente, Vodafone lansează o gamă cuprinzătoare și convenabilă de servicii pentru clienții din Europa, inclusiv asigurări, asistență și reparații.
  • Reciclare – Dispozitivele redundante pe care le primește Vodafone vor continua să fie reciclate în mod responsabil sau reutilizate pentru cauze sociale sau caritabile ori de câte ori este posibil.

„WWF și Vodafone cred cu tărie că putem face cu toții alegeri ecologice cu privire la modul în care folosim tehnologia. Prin parteneriatul nostru cu WWF vom veni cu inițiative noi pentru a încuraja clienții să ia măsuri pentru reducerea emisiilor de carbon și a presiunii asupra resurselor naturale ale planetei”, a declarat Nick Read, Chief Executive, Grupul Vodafone.

Scroll to Top