Specia reprezentativă a WWF, simbol al vulnerabilității faunei și semn al echilibrului și armoniei între yin și yang, susține speciile aflate în pericol din România.

Adoptă simbolic un panda uriaș chiar azi iar donațiile tale lunare vor ajuta la protejarea speciilor vulnerabile de la noi: sturionul, râsul, lupul, zimbrul, ursul. Implicarea ta te va  purta într-o călătorie inițiatică de descoperire a speciilor valoroase din România. Ȋn plus, știi ce se întâmplă cu donațiile tale lunare din email-ul primit periodic cu activităţile realizate cu ajutorul tău.

Ajută la implementarea soluțiilor de diminuare a conflictului om-animal (instalarea gardurilor electrice speciale pentru stâne)

Ajută la crearea unei legislații care să protejeze pădurile virgine din România, habitatele naturale ale urșilor

Ajută la identificarea și securizarea coridoarelor de migrație pentru urși prin achiziționarea și amplasarea de camere video  speciale

Amenințari:

– Pierderea resurselor de hrană din cauza oamenilor care culeg plante medicinale, inclusiv bambusul;

– Schimbările climatice – zonele muntoase sunt cele mai vulnerabile la creșterea temperaturii;

– Defrişarea pădurilor care izolează și fragmentează populația de panda și îngreunează reproducerea.

Ești în căutarea unui cadou special?

Adopția unui urs este cadoul perfect pentru un iubitor de animale. Pachetul special de adopție cuprinde un ursuleț panda drăgălaș de pluş, certificatul de prieten al naturii şi stickere WWF.

Poţi alege pachetul pentru tine sau poţi face donaţia în numele unui prieten iar noi i-l vom trimite.

Preferi pachetul în schimbul unei singure donații?

Donațiile lunare sunt inima WWF-România, contribuind la susținerea planificării pe termen lung și la reducerea costurilor de administrare – oferind un impuls imens proiectelor noastre de conservare. Împreună, cu sprijinul tău continuu, în fiecare lună, an de an, creăm soluții pe termen lung la problemele cu care se confruntă biodiversitatea.

ARTICOLE

Află mai multe despre ursul panda uriaș

wwf-spunem-stop-taierilor-ilegale-mihai-constantineanu-1600x900

Spunem stop tăierilor ilegale. Am trimis autoritătilor 24 de pagini de propuneri concrete

Modificarea Codului Silvic este zilele acestea „cartoful fierbinte” în atenția politicienilor. Luni am participat la discuțiile din comisia de specialitate din Camera Deputaților, unde nu s-a ajuns la nicio concluzie. Așa că mâine reluăm dezbaterile, de data aceasta la Ministerul Mediului. Poziția noastră este clară: luptăm pentru stoparea tăierilor ilegale.

_p4a9285__catalin_georgescu2

Decizie marcantă a Comisiei Europene: Europa trebuie să producă hrană curată și să devină punct de referintă la nivel global

Comisia Europeană a publicat săptămâna trecută planul UE de acțiune în ce privește conservarea și refacerea biodiversității și transformarea sistemului agroalimentar pentru următorii 10 ani. Strategia UE De la Fermă la Consumator și Strategia UE pentru Biodiversitate 2030, ambele în conformitate cu Pactul verde european, pot schimba radical sectoarele vizate. Titlurile date celor două documente strategice

retezat_michel_gunther__wwf__2__1