ADOPTĂ O VIDRĂ

ADOPTĂ O VIDRĂ

vidra - WWF Ro

Ajută-ne să protejăm această specie

Unul dintre animalele-simbol ale zonelor umede din României are nevoie de ajutorul tău.

Specia este amenințată din cauza pierderii rapide a habitatelor sale naturale. Știai că zonele umede dispar de trei ori mai repede decât pădurile, la nivel global?

Distrugerea lor este provocată de agricultura intensivă, lucrări de drenaj făcute în exces, folosirea de fertilizatori chimici și deversarea de substanțe nocive în apă, plastic.

Adoptă simbolic o vidră chiar astăzi, iar noi te vom purta într-o călătorie de descoperire a speciilor valoroase din România și a habitatelor lor naturale!

Pachetul de adopţie

Plus vidra

Adopţia ta susţine:

vidra de rau

Protejarea căminului acestei specii – zonele umede, menținerea populațiilor viabile genetic, zero plastic în ape.

Ești în căutarea unui cadou special?

Adopția unei vidre este cadoul perfect pentru un iubitor de natură. Pachetul special de adopție cuprinde o vidră drăgălașă de pluş, handmade și umplută 100% cu PET-uri reciclate, certificatul de prieten al naturii şi stickere WWF.

Poţi alege pachetul pentru tine sau poţi face donaţia în numele unui prieten iar noi i-l vom trimite.

Întrebări frecvente

Coletul ajunge la tine în 3-5 zile lucrătoare în funcție de adresa de destinație. Dacă s-a depășit acest interval te rugăm să ne contactezi pe adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 021 0317 49 97.

Transportul este gratuit, în cazul în care adresa destinatarului se află în aria de livrare a companiei FanCourier. În cazul în care adresa se află în afara ariei de livrare FanCourier, veți fi contactat de un coleg de-al nostru pentru a putea stabili modul în care se va realiza livrarea.

Tot ce trebuie să faci este să bifezi căsuța „Donează în numele altcuiva ” și „ Vreau pachet de adopție cu pluș ” și să completezi cu mare atenție informațiile. În prima parte, „Completează informațiile personale ”, trebuie să adaugi informațiile despre tine, iar în „ Completează informații destinatar ” vei introduce numele, numărul de telefon și adresa persoanei căreia dorești să îl dăruiești.

Dacă dorești pachetul de adopție, NU. Livrăm doar pe teritoriul României.

Adopțiile unui animal sunt un mod simbolic de a susține proiectul de conservare și protejare a habitatului și speciei. De aceea vei primi informații despre evoluția proiectului și nu despre un exemplar anume.

Poți să te dezabonezi personal deschizând ultimul e-mail primit și apăsând butonul de Dezabonare (Unsubscribe) sau ne poți scrie pe adresa [email protected] și te dezabonăm noi.