Felina emblematică a Carpaților, un mare maestru al camuflajului și un carnivor extrem de discret, are mare nevoie de ajutorul tău

Supraviețuirea speciei este pusă în pericol de braconaj, dar mai ales prezența și activitățile umane care îi invadează din ce în ce mai mult habitatul. În prezent, în Europa nu mai sunt decât 9.000 de exemplare dintre care 1.200 în România.

Adoptă simbolic un râs chiar azi, iar noi te vom purta într-o călătorie de descoperire a speciilor valoroase din România. Ȋn plus, știi ce se întâmplă cu donațiile tale lunare din email-ul primit periodic cu activităţile realizate cu ajutorul tău.

Pachetul de donaţie

Ras_pachet_donatie

Donaţia ta ajută la:

Lupta împotriva braconajului prin proiecte de îmbunătățire a legislației.

eurasian-lynx-forest-national-park-slovakia-tomas-hulik-wwf-1920x1080

Certificarea în sistem FSC© a 2.4 milioane ha. de pădure privată și de stat, ceea ce garantează gestionarea responsabilă a acestora, habitatele naturale ale râșilor.

Identificarea și securizarea coridoarelor de migrație pentru râși prin achiziționarea și amplasarea de camere video  speciale.

Ești în căutarea unui cadou special?

Adopția unui ras este cadoul perfect pentru un iubitor de animale. Pachetul special de adopție cuprinde un râs drăgălaș de pluş, certificatul de prieten al naturii şi stickere WWF.

Poţi alege pachetul pentru tine sau poţi face donaţia în numele unui prieten iar noi i-l vom trimite.

Preferi pachetul în schimbul unei singure donații?

Donațiile lunare sunt inima WWF-România, contribuind la susținerea planificării pe termen lung și la reducerea costurilor de administrare – oferind un impuls imens proiectelor noastre de conservare. Împreună, cu sprijinul tău continuu, în fiecare lună, an de an, creăm soluții pe termen lung la problemele cu care se confruntă biodiversitatea. 

ARTICOLE

Află mai multe despre râs

Scroll to Top