Totemul străvechi al dacilor are nevoie de ajutorul tău.

Specia este amenințată din cauza defrișării pădurilor și a fragmentării habitatului de către infrastructura urbană și rurală în plină dezvoltare. Un alt pericol major este braconajul care continuă profintând de slaba implementare a legislației. De asemena turismul nesustenabil și prezența câinilor maidanezi în habitatele naturale pun în primejdie specia.

Adoptă simbolic un lup chiar astăzi, iar noi te vom purta într-o călătorie de descoperire a speciilor valoroase din România. Ȋn plus, știi ce se întâmplă cu donațiile tale lunare din email-ul primit periodic cu activităţile realizate cu ajutorul tău.

Pachetul de donaţie

Donaţia ta susţine:

Lupta împotriva braconajului prin proiecte de îmbunătățire a legislației.

Crearea unei legislații care să protejeze pădurile virgine din România, habitatele naturale ale speciilor valoroase.

Identificarea și securizarea coridoarelor de migrație pentru speciile sălbatice prin achiziționarea și amplasarea de camere video  speciale.

Ești în căutarea unui cadou special?

Adopția unui lup este cadoul perfect pentru un iubitor de animale. Pachetul special de adopție cuprinde un lup drăgălaș de pluş, certificatul de prieten al naturii şi stickere WWF.

Poţi alege pachetul pentru tine sau poţi face donaţia în numele unui prieten iar noi i-l vom trimite.

Preferi pachetul în schimbul unei singure donații?

Donațiile lunare sunt inima WWF-România, contribuind la susținerea planificării pe termen lung și la reducerea costurilor de administrare – oferind un impuls imens proiectelor noastre de conservare. Împreună, cu sprijinul tău continuu, în fiecare lună, an de an, creăm soluții pe termen lung la problemele cu care se confruntă biodiversitatea.

Întrebări frecvente

Coletul ajunge la tine în 3-5 zile lucrătoare în funcție de adresa de destinație. Dacă s-a depășit acest interval te rugăm să ne contactezi pe adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 021 0317 49 97.

Taxa de transport variază in funcție de adresa de destinație. În București este 15 RON+TVA, iar in alte localități 20.5 LEI + TVA.  ATENȚIE dacă se livrează în afara localității se platește 20.5 LEI + TVA+1 Leu pe kilometru exterior!

Tot ce trebuie să faci este să bifezi căsuța „Donează în numele altcuiva ” și „ Vreau pachet de adopție cu pluș ” și să completezi cu mare atenție informațiile. În prima parte, „Completează informațiile personale ”, trebuie să adaugi informațiile despre tine, iar în „ Completează informații destinatar ” vei introduce numele, numărul de telefon și adresa persoanei căreia dorești să îl dăruiești.

Dacă dorești pachetul de adopție, NU. Livrăm doar pe teritoriul României.

Adopțiile unui animal sunt un mod simbolic de a susține proiectul de conservare și protejare a habitatului și speciei. De aceea vei primi informații despre evoluția proiectului și nu despre un exemplar anume.

Poți să te dezabonezi personal deschizând ultimul e-mail primit și apăsând butonul de Dezabonare (Unsubscribe) sau ne poți scrie pe adresa [email protected] și te dezabonăm noi.

Articole

Află mai multe despre lup

Lupul

Share on facebook Share on google Share on twitter Share on linkedin LUPUL Lupul (Canis lupus) este un cosmopolit al lumii animalelor: specia a avut în trecut cea mai largă răspândire a vreunui mamifer pe glob. Lupul reprezintă o specie cheie, care joacă un rol esențial în reglarea structurii ecosistemului. În

Citește mai multe
tomas_hulik_wwf

Poziţie faţă de proiectul de Ordin de Ministru din 10.06.2019 privind nivelul de intervenţie în cazul speciilor urs şi lup

Ministerul Mediului a lansat în dezbatere publică un nou Ordin pentru aprobarea nivelului de intervenție în cazul speciilor lup și urs, prin care va putea fi aprobată, prin derogare, recoltarea/capturarea a 140 de exemplare de urs și a 94 de exemplare de lup. Față de Ordinul anterior, din septembrie 2017,

Citește mai multe
hi_259165_fb_post

Populaţiile de animale sălbatice din Europa se refac. Întâlnirea dintre un lup și un râs, surprinsă în imagini video extrem de rare

Întâlnirea dintre un lup și un râs, ambele specii amenințate cu dispariția, s-a petrecut într-o pădure din Polonia, iar clipul video a fost făcut public astăzi, în premieră, de WWF1, la nivel european. Imaginile dovedesc că ambele specii, deși vulnerabile, dau semne de îmbunătățire din punct de vedere al statutului

Citește mai multe
Scroll to Top