Au mai rămas:

• 00Zile
  • 00Ore
  • 00Min

În fiecare an, la sfârșitul lunii martie, milioane de oameni, instituții și companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour/ Ora Pământului. Ediția a 18-a va avea loc sâmbătă, 23 martie 2024, la ora 20:30.

Cum ar fi dacă toți oamenii de pe Planetă și-ar propune să facă ceva mic, pentru a proteja mediul înconjurător, în fiecare lună?  Oricât de mic, dar să fie practicat metodic și pentru o perioadă mai lungă.

De #OraPământului2024,  lansăm această provocare: opriți-vă din rutina zilnică și dăruiți o oră pentru Pământ în fiecare lună. O oră, în care alături de familie sau prieteni să faceți ceva care să aibă legătură cu protecția naturii: gătiți cu ingrediente locale, reparați o bluză veche, reciclați, plantați un copac.
Nu e mult, nu e greu, dar dacă ne adunăm cât mai mulți oameni cu conștiință ecologică trezită, avem o șansă să reparăm. Avem o șansă să oprim degradarea naturii și să o ajutăm să devină și mai rezilientă. Pentru bunăstarea noastră și pentru generațiile viitoare!

Împreună, putem transforma o singură Oră a Pământului în mii și milioane de acțiuni de impact pentru casa noastră comună!

Iată câteva propuneri de activități pe care le poți desfășura

Gătește cina cu ingrediente locale.
Acultă podcasturi despre natură.
Organizează o seară de jocuri cu întrebări despre natură.
Plantează un copac.
Organizează o sesiune de yoga sau meditație în aer liber.
Previous slide
Next slide

Reconectează-te cu natura

0:00 / 0:00