Au mai rămas:

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Min

Au mai rămas:

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Min

În fiecare an, la sfârșitul lunii martie, milioane de oameni, instituții și companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour/ Ora Pământului. Ediția a 18-a va avea loc sâmbătă, 23 martie 2024, la ora 20:30.

Cum ar fi dacă toți oamenii de pe Planetă și-ar propune să facă ceva mic, pentru a proteja mediul înconjurător, în fiecare lună?  Oricât de mic, dar să fie practicat metodic și pentru o perioadă mai lungă.

De #OraPământului2024, lansăm această provocare: opriți-vă din rutina zilnică și dăruiți o oră pentru Pământ. O oră, în care alături de familie sau prieteni să faceți ceva pentru a proteja natura: gătiți folosind ingrediente locale, reparați haine sau obiecte uzate, reciclați sau plantați un copac.

Nu e mult și nu e nici greu, iar dacă ne adunăm cât mai mulți oameni, avem o șansă să reparăm sau să oprim degradarea naturii și să o ajutăm să devină și mai rezilientă. Pentru bunăstarea noastră și pentru generațiile viitoare! 

Împreună, putem transforma o singură Oră a Pământului în mii și milioane de acțiuni de impact pentru casa noastră comună! Și stați cu ochii pe noi, pentru că  pregătim o surpriză!

Iată câteva propuneri de activități pe care le poți desfășura

Gătește cina cu ingrediente locale.
Acultă podcasturi despre natură.
Organizează o seară de jocuri cu întrebări despre natură.
Plantează un copac.
Organizează o sesiune de yoga sau meditație în aer liber.
Previous slide
Next slide

Reconectează-te cu natura

0:00 / 0:00
Păduri Seculare din Transilvania

Ploaie măruntă pe un câmp de bananieri

Maree scăzută pe țărmul Parcului Național Redwood

Susur de apă în Rezervația Naturală Serra da Malcata

Călătorie prin pădurea tropicală Amazoniană

Sunete de savană din Cape York

Pași de cangur

sunete oferite de Earth.fm

Scroll to Top