PLANETA NOASTRĂ

Descoperă în detaliu planeta noastră și pericolele pe care le întâmpinăm împreună

Punctul acesta albastru din vastul univers pe care îl numim acasă freamătă cu viață. De la oceane cu vietăți fluorescente din adâncuri până la vulturii care planează în cei mai înalți munți și de la stupul de albine la prădătorii savanei africane, toate habitatele și vietățile sunt conectate între ele, iar orice schimbare afectează cursul vieții noastre, al tuturor.

Împreună, creăm o lume în care oamenii trăiesc în armonie cu natura. Împreună, orice este posibil.

Noutăti

Fii la curent cu ultimele articole

Butterflies and flies on a wild angelica

Un nou apel către programatorii și designerii care vor să susțină supraviețuirea albinelor

WWF-România, Code4Romania și Design Thinking Society prelungesc termenul de înscriere în competiția pentru dezvoltarea unei aplicații de mobil dedicată cauzei albinelor și polenizatorilor Reînnoim apelul către programatorii, developerii de aplicații și experții UX să se înscrie în competiția „Inovează pentru albine”. Prelungim termenul pentru înscrierea în competiție până pe 3

Concertul de Plastic

Cât de greu poate fi să organizezi un concert?

https://youtu.be/lD09sBjJzkQ Mai erau patru zile până la concert și lista de „to do” părea interminabilă. Teoretic aveam situația sub control, dar erau atâtea lucruri care puteau să meargă prost. Începând cu faptul că organizam pentru prima oară un eveniment de o asemenea amploare. Creasem deja așteptări: primul Concert de Plastic,