PLANETA NOASTRĂ

Share on linkedin

Descoperă în detaliu planeta noastră și pericolele pe care le întâmpinăm împreună

Punctul acesta albastru din vastul univers pe care îl numim acasă freamătă cu viață. De la oceane cu vietăți fluorescente din adâncuri până la vulturii care planează în cei mai înalți munți și de la stupul de albine la prădătorii savanei africane, toate habitatele și vietățile sunt conectate între ele, iar orice schimbare afectează cursul vieții noastre, al tuturor.

Împreună, creăm o lume în care oamenii trăiesc în armonie cu natura. Împreună, orice este posibil.

Noutăti

Fii la curent cu ultimele articole

_p4a9285__catalin_georgescu2

Decizie marcantă a Comisiei Europene: Europa trebuie să producă hrană curată și să devină punct de referintă la nivel global