REVOLUT

Pentru habitatele sălbatice din Muntii Carpati și din lungul Dunării sprijinul tău este vital!

Provocările vin din: practici greșite de administrare forestieră, tăieri ilegale, braconaj, distrugerea a peste 80% din totalul zonele umede ale Dunării, și lista poate continua. Fără susținerea ta redresarea situației nu este posibilă.
Noi venim în întâmpinarea ta cu o modalitate facilă de a ajuta proiectele dragi ție: funcționalitatea Donations de la Revolut. Este foarte simplu: alegi să ți se rotunjească sumele plăților realizate cu cardul și să donezi suma obținută către WWF-România.
Ai posibilitatea să donezi bani o singură dată sau să programezi o plată recurentă. Poți dona orice sumă dorești, neexistând o limită minimă de bani. De asemenea, poți activa și dezactiva oricând nouă funcționalitate din aplicație.
Toți banii donați prin Revolut vor ajunge direct în zonele care au cea mai mare nevoie de ei. Revolut nu percepe niciun fel de taxe sau comisioane pentru aceste donații.

Accesează chiar acum din aplicatia Revolut/Dashboard functionalitatea Donations!

”Suntem prima generație conștientă că distrugem planeta și ultima care ar mai putea face ceva în acest sens. Oportunitățile ca aceasta sunt esențiale dacă ne dorim cu adevărat să oprim acest proces și să îl transformăm într-unul reversibil. Tocmai de aceea, suntem încântați să fim unul dintre cele trei ONG-uri care vor beneficia de donațiile utilizatorilor Revolut și de dorința acestora de a salva habitate și specii aflate în pericol. Abia așteptăm să inspirăm milioane de oameni în a se alătura cauzei de a salva lumea în care trăim.”