GREEN HEART OF EUROPE

Inima Verde a Europei (Green Heart of Europe) este o regiune care cuprinde bazinul Dunarii și Muntii Carpati

„WWF Central and Eastern Europe” (WWF-CEE) reprezintă un membru de sine stătător din rețaua globală WWF care înglobează o arie geografică vastă care se întinde de-a lungul Dunării și Munților Carpați.

Din Aprilie 2019, conducerea organizației WWF-CEE s-a schimbat de la WWF Internațional în consiliul directorformat din membri din regiune. Prima întrunire a consiliului a avut loc pe 5 aprilie în Bratislava unde Sasha Bezuhanova a fost aleasă precum președinte, iar  Jean-Paul Paddack , Directorul Executiv al Dezvoltării Rețelei Globale al WWF Internațional, este ales precum vice-președinte.

Cele mai mari comori naturale din Europa ne oferă bunuri și servicii esențiale: de la cherestea și pește, până la apa curată, reglarea climei și „infrastructura ecologică” care ne asigură traiul și
bunăstarea.

Noutăti

Fii la curent cu ultimele articole