DONEAZĂ O DATĂ

Ajută-ne să protejăm natura pentru sănătatea și prosperitatea oamenilor

Donația ta sprijină proiectele de protecție și conservare a habitatelor naturale

Delta Dunarii  este amenințată de agricultura intensivă, lucrări de drenaj făcute în exces, folosirea de fertilizatori chimici și deversarea de substanțe nocive în apă. Soluția pe care noi o propune de peste 10 ani este reconstrucţia ecologică (reinundarea terenurilor secate în anii 1980 și transformate în terenuri agricole).

Alături de Camelia Ionescu, coordonatorul nostru național al echipei de ape dulci, pune umărul la refacerea Luncii și Deltei Dunării, pentru că zonele umede dispar de trei ori mai repede decât pădurile. Iar România are 100.000 de hectare cu potențial mare de refacere în lunca inundabilă din Cursul Inferior al Dunării la care se adaugă Delta Dunării cu 580.000 de hectare.

În ultimii ani, în România am renaturat aproape 1000 de hectare din incinta Carasuhat, Mahmudia, Delta Dunării. Și încă pe atât în Balta Geraiului, la confluența Olt-Dunăre. Iar anul acesta vom finaliza lucrările de reconstrucție ecologică la Gârla Mare. Această zonă umedă va contribui la stocarea a peste 5 milioane de m3 de apă în timpul viiturilor de pe Dunăre și la refacerea și mentinerea biodiversității.

Cu ajutorul oamenilor ca tine am reușit până acum. Pic cu pic, pas cu pas, cu fiecare donație. Dar împreună, putem face mult mai mult. Susține-ne cu o donație!

Proiectul de reconstrucție de la Gârla Mare

Întrebări frecvente

Pentru a-ți anula donația recurentă te rugăm să accesezi linkul pe care l-ai primit pe e-mail la ultima debitare și să urmezi pașii de acolo. Dacă nu mai ai acel mesaj, ne poți contacta pe adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 021 0317 49 97.

Pentru modificarea modalității de plată te rugăm să accesezi linkul pe care l-ai primit pe e-mail la ultima debitare și  să urmezi pașii de acolo. Dacă nu mai ai acel mesaj, ne poți contacta pe adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 021 0317 49 97.

Poți solicita bancii emitente anularea donație recurente realizată în urma unei întâlniri cu unul dintre colegii noștri sau ne poți contacta pe adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 021 0317 49 97 pentru a o rezilia.

Pentru a ne asigura că protejăm datele tale personale, toti fundraiserii noștri sunt atent intruiți și semnează un contract de confidențialitate și protejare a datelor cu caracter personal. Fie că semnezi un contract fizic de sponsorizare( pe hârtie), fie că semnezi în varianta electronică( pe tabletă) datele tale sunt în deplină siguranță.

Nu, fundraiserii WWF nu colectează donații cash.

Fundraiserii WWF poarte însemnele organizației și au o legitimație stampilată, valabilă pentru luna în curs.

Poți să te dezabonezi personal deschizând ultimul e-mail primit și apăsând butonul de Dezabonare (Unsubscribe) sau ne poți scrie pe adresa [email protected] și te dezabonăm noi.

Scroll to Top