DONEAZĂ O DATĂ

Crește șansele ursuleților
la o viață normală, în sălbăticie

La Centrul de reabilitare a urșilor orfani, Bair Again, cei 31 de ursuleți luați în grijă anul trecut sunt foarte activi deci colegii noștri au mult de lucru – le oferă supliment de hrană, aproape zilnic, cu drona. Vor fi eliberați în sălbăticie în toamnă, așa că ne dorim să fie în formă pâna atunci.

În plus, doi pui de urs orfani din acest an au ajuns deja în grija celor de la Bear Again. Îi hrănesc de 3 ori pe zi și momentan consumă cam 4 litri de formulă de lapte pe zi.

Avem nevoie de sprijinul tău pentru a susține puii nou veniți, cu hrană, îngrijire medicală și infrastructurăDoar împreună, vom crește șansele ursuleților la o viață normală, în sălbăticie. Ajută-i să facă primul pas spre libertate!

Donând acum, ne ajuți să asigurăm:

• 150 lei → Hrană suplimentară / ursuleț / 4 zile
  • 200 lei → Îngrijire medicală / ursuleț
  • 500 lei → Logistica necesară acțiunilor de monitorizare și hrănire

Costurile medii doar pentru hrana și îngrijirea medicală ale unui ursuleț orfan, de la primire până la eliberare, sunt de aproximativ 5.000 de euro/ursuleț.
Acest cost NU acoperă însă multe alte necesități: infrastructură de hrănire neintruzivă – drone + construirea unui sistem inovativ de cabluri, sistem de monitorizare video în țarcuri, o nouă cușcă pentru transportul puilor și echipament foto etc.
Vezi mai jos video, în care Gabi Galgoczy, portavocea Orfelinatului, îți povestește toate lucrurile minunate care au fost realizate acolo, și cu ajutorul celor ca tine, pe tot parcursul anului trecut.

Sprijinul tău este o investiție în sănătatea ursuleților, în sănătatea naturii, în sănătatea proprie!

2021 - Cel mai intens an la orfelinat

Întrebări frecvente

Pentru a-ți anula donația recurentă te rugăm să accesezi linkul pe care l-ai primit pe e-mail la ultima debitare și să urmezi pașii de acolo. Dacă nu mai ai acel mesaj, ne poți contacta pe adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 021 0317 49 97.

Pentru modificarea modalității de plată te rugăm să accesezi linkul pe care l-ai primit pe e-mail la ultima debitare și  să urmezi pașii de acolo. Dacă nu mai ai acel mesaj, ne poți contacta pe adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 021 0317 49 97.

Poți solicita bancii emitente anularea donație recurente realizată în urma unei întâlniri cu unul dintre colegii noștri sau ne poți contacta pe adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 021 0317 49 97 pentru a o rezilia.

Pentru a ne asigura că protejăm datele tale personale, toti fundraiserii noștri sunt atent intruiți și semnează un contract de confidențialitate și protejare a datelor cu caracter personal. Fie că semnezi un contract fizic de sponsorizare( pe hârtie), fie că semnezi în varianta electronică( pe tabletă) datele tale sunt în deplină siguranță.

Nu, fundraiserii WWF nu colectează donații cash.

Fundraiserii WWF poarte însemnele organizației și au o legitimație stampilată, valabilă pentru luna în curs.

Poți să te dezabonezi personal deschizând ultimul e-mail primit și apăsând butonul de Dezabonare (Unsubscribe) sau ne poți scrie pe adresa [email protected] și te dezabonăm noi.