FUNDRAISER FULL-TIME

Vrei să protejezi mediul înconjurător și cauți o altfel de experiență, skill-uri noi și să fii plătit pentru asta? Dacă ești o persoană comunicativă, optimistă și convingătoare, avem jobul ideal pentru tine... vino în cea mai PRIETENOASĂ echipă din București! 

ExperienȚa Și trainingurile de la noi te vor ajuta indiferent de cariera aleasĂ pe viitor.

IMPACT

SOCIALIZARE

RECUNOAȘTERE

Simt că facem o diferență când vorbesc cu oamenii și le spun ce se întamplă. Simt ca fac oamenilor viața mai bună.

Oamenii se bucură ca află atâtea detalii și sunt motivați să caute mai multe informații. Te simți mai împlinit când oamenii vorbesc cu tine și îți acordă atenție și, mai ales, când salvezi o bucățică de natură în timpul asta.

Mă simt bine când fac bine.

CauȚi un loc de muncĂ dar… AI NEVOIE DE CEVA prin care SĂ faci tuturor viaȚa mai bunĂ?

Schimbi lumea în bine, contribui la protejarea pădurilor, apelor și speciilor sălbatice din România

 

Misiunea noastră este să construim un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura și tu ne poți ajuta

 

Imaginează-ți că:

 • Aduci o schimbare considerabilă în bine, contribui la protejarea pădurilor, apelor și speciilor sălbatice din România
 • Câștigi substanțial, în funcție de performanța și de timpul petrecut în echipa noastră
 • Te pregătești pentru un job de entry/mid-level într-o companie de succes, fie că vorbim de protecția mediului, vânzări, comunicare, relații publice, marketing
 • Câștigi experiență in relaționarea cu oamenii, lucru care te ajută in orice domeniu…DA, orice domeniu… chiar și dacă vrei să fii programator, se pune din ce în ce mai mult accent pe soft skills
 • Nu lucrezi într-un birou monoton
 • Ai oportunități de dezvoltare: poți deveni team leader în câteva săptămâni și poți coordona propria ta echipă.

… așa că împreună putem convinge iubitori de natură să se implice și putem salva pădurile virgine, apele și speciile emblemă ale României precum ursul, râsul și lupul.

Ce vei face mai exact?

Ai un impact

Vei identifica și convinge, alături de noi, alți iubitori ai naturii să susțină proiectele WWF prin donații lunare… și mulțumită ție, și generațiile viitoare se vor putea bucura de natură.

Protejezi urșii bruni

Urșii si prietenii lor din pădure vor avea o casă mai sigură datorită ție… și, de ce nu, te poți lăuda că și datorită ție, un ursuleț face tumbe de fericire prin pădure.

Îți dezvolți skill-uri valoroase

Fie că vorbim de skill-uri de negociere, diplomație sau vânzări, le înveți și le exersezi zi de zi

poza2

Ce ai de cÂȘtigat dacĂ devii fundraiser WWF?

Salariu motivant

 • Job-ul de fundraiser WWF este plătit peste medie și nu ai o limită la cât poți câștiga.
 • Ai venituri financiare în funcție de performanța și de vechimea în echipă. În plus, ai numeroase bonusuri care îți pot aduce un salariu din ce în ce mai mare.

Dezvoltare personală

 • Vei dezvolta talente care te vor ajuta oricând: de la tehnici de diplomație, negociere în timp real, vânzări, la capacitatea de a-ți păstra calmul, optimismul și de a relaționa cu diferite tipuri de oameni. Asta te ajută și pe plan personal, devii mult mai deschis(ă) și îți înfrunți timiditatea.
promotion

Oportunități de training și promovare

 • Îți va fi ușor să îți dezvolți skill-uri valoroase, care te fac candidatul perfect dacă vrei să urmezi o carieră în dreptul mediului, diplomație, vânzări persuasive, relații publice, marketing sau comunicare …oricine vrea un om convingător in echipă.
 • Mai mult, te putem recomanda următorului angajator și credem că ai un avantaj destul de mare dacă cea mai mare organizație de mediu pune o vorbă bună pentru tine.
 • Odată ce ni te-ai alăturat, beneficiezi de un program de training interactiv, în funcție de dorințele si nevoile tale: fundraising, protecția mediului, comunicare, vânzări, arta de a vorbi în public, gestionarea timpului și încă multe altele.
 • Ne place să susținem dezvoltarea fiecărui fundraiser, să încurajăm performanțele individuale sau de echipă și să susținem ideile tale creative despre cum putem promova mai bine activitatea WWF. Suntem foarte interesați să dezvoltăm și să implementăm idei venite de la tineri pentru tineri. 
 • Poți avea propria echipă de fundraiseri, exersându-ți abilitățile de lider și implicit, vei avea un salariu mai mare.
 • Mai mult, fiind deja parte din echipa WWF, pe măsură ce alte oportunități apar în cadrul organizației, vei avea deja un pas în fața celorlalți candidați. Avem colegi care au început ca fundraiseri și după câteva luni au ajuns să ocupe poziții cheie în organizație: ofițer recrutare, ofițer telemarketing, ofițer training și dezvoltare, coordonator face-to-face fundraising.

Întrebări frecvente

Pentru poziția de fundraiser, procesul de recrutare poate dura între 2 și 10 zile.

Îmbracă-te cum te simți tu mai bine. Cămașă, tricou sau panda onesie, important e să te simți confortabil.

Programul e conceput în avantajul tău pentru a încuraja o performanță bună și se lucrează în intervalul 10:00-18:00 sau 12:00 -20:00, în funcție de sezon.

Cât e frumos afară, lucrăm în zone cu flux mare de oameni. În perioada rece, lucrăm în spații comerciale.

Iar dacă îți place să asculți muzică cu prietenii… să știi că cele mai bune echipe de fundraiseri merg și la cele mai populare festivaluri de muzică.

Unul dintre avantaje e că nu trebuie să îți faci griji legat de asta, te echipăm noi cu tricou, hanorac, rucsac… și în rest poți completa tu cu blugii și adidașii preferați.

Asta depinde și de performanța ta. Poți avea propria echipă de fundraiseri, dezvoltându-ți abilitățile de lider și implicit, vei avea un salariu mai mare. Ioana a ajuns Team Leader după 2 luni de muncă, Iulia după 3, Marta după 3, Silviu după 6. Poți avansa și dincolo de echipa din teren, dacă te interesează și se ivește oportunitatea: Silviu a ajuns ofițer de Telemarketing după 1 an și acum coordonează programul de F2F Fundraising, iar Marta a ajuns ofițer de recrutare după aproape un an.

Toti fundraiserii pornesc de la același program de dezvoltare personală, care include un training de inițiere cu componente de fundraising, vânzări plus o parte de învățare on the go. Apoi urci la următorul nivel al programului de dezvoltare unde te așteaptă mai multe traininguri pe soft skills, de la negociere pana la argumentare sau time management, în funcție de nivelul de pregătire și de perseverență.

In plus, fiecare zi de muncă este un training.  Interacțiunea față în față este crucială pentru progresul fiecăruia dintre noi și vei deveni pe zi ce trece mai priceput.

Vei dezvolta talente care te vor ajuta oricând: de la tehnici de negociere în timp real, diplomație, vânzări, la capacitatea de a-ți păstra calmul, optimismul și de a te descurca relaționând cu diferite tipuri de oameni. Asta te ajută și pe plan personal, ești mult mai deschis și înlături rușinea sau timiditatea.

Jobul de fundraiser WWF este plătit peste medie și nu ai o limită la cât poți câștiga.

Câștigi în funcție de performanța și de timpul petrecut in echipa noastră.

Aplică acum!

 • *momentan programul este disponibil doar pentru persoane fizice rezidente în București

Scroll to Top