Isara

Brandul românesc ISARA, producator de marsupii ajustabile inovatoare, a luat naștere în inima Transilvaniei, la Cluj. Fiind un brand responsabil față de mediul înconjurător, acordă o mare importanță reciclării, utilizării materialelor organice, reducerii cantității de hârtie și plastic din ambalaje, folosirii materialelor reciclabile și încurajează adoptarea unui stil minimalist prin crearea și oferirea unor produse revoluționare, one size design, cu o durată de folosință îndelungată.

Alături de WWF, ISARA a lansat o colecție inedită dedicată protejarii biodiversității naturale de pe Terra. Prin lansarea acestei colecții, Protect The Planet, ei oferă părinților posibilitatea de a achiziționa un produs organic, sustenabil, dar și de a contribui și a susține protejarea speciilor terestre și marine din România.

ISARA redirecționează 7% din încasările produselor din colecție organizației WWF România, pentru a proteja natura sălbatică. 

În parteneriat cu echipa WWF România, ISARA și-a luat angajamentul de a proteja și a susține conservarea mediului natural, pentru un viitor mai curat și sănătos, atât pentru generațiile viitoare, cât și pentru lumea în care trăim azi.

Acțiunile noastre au consecințe asupra habitatelor naturale, de aceea este important să luăm măsuri majore asupra schimbărilor din mediul înconjurător.

Scroll to Top