WORKSHOPs

În fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie, milioane de oameni, instituții și companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour. Anul acesta, pe lângă gestul simbol de a stinge lumina timp de o oră, sâmbătă, 27 martie, am pregătit și o serie de workshopuri pentru a te reconecta cu natura, cu cei dragi și cu tine însuți. Poți afla cum să faci fotografii mai bune în natură, cum să ai grijă de plantele de apartament, cum să prepari hrană sănătoasă prețuind resursele locale sau cum să te relaxezi cu Yin & Yang yoga

Urmărește înregistrările, mai jos.

MIERCURI, 24 martie, ora 19:00 | Fotografie de natură: tips & tricks cu Daniel Mîrlea

Daniel Mîrlea este fotograf de natură și vicepreședinte FORONA, Se simte acasă în natură, îi place să exploreze locuri sălbatice și se implică în proiecte de conservare.

Ce vei afla la workshop:

• cât de diversă este natura din jurul casei tale
  • cum să îți planifici o ieșire în natură pentru fotografie
  • cum să faci fotografii mai bune
  • ce impact poate avea fotografia de natură
  • etica în fotografia de natură

Ne poți lăsa întrebările tale pe event-ul de pe Facebook.

JOI, 25 martie, ora 19:00 | Universul Plantelor cu Mia de la Schimb de plante

Pentru Mihaela Mia, plantele fac mai suportabili pereții garsonierei și îi dau încredere că poate să aibă grijă de ceva viu. Alături de ea vom parcurge universul naturii verzi, de la păduri tropicale și până la noi în case.

Ce vei afla de la workshop:

•  cum îngrijim plantele de apartament
  • cum să faci față dăunătorilor
  • cum să îți faci propriul suport de plante
  • despre Schimb de plante

La final, acordăm 20 de minute discuțiilor, să ne lăudăm și să întrebăm despre plantele noastre, sau să facem tururi online ale junglelor din apartamente. Hai cu noi!

VINERI, 26 martie, ora 19:00 | Gusturi locale și etica slow-food

Daniela Graura muncește și așază încontinuu hrana în logica timpului și nevoile modificate ale oamenilor. Acționează în etica slow food și susține consumul responsabil. Este consultant în gastronomie, membru fondator al Fundației Comunitare Țara Făgărașului și membru Slow Food Țara Făgărașului.

Ce vei afla de la workshop?

• cum să prepari hrană sănătoasă, prețuind resursele locale
  • despre etica slow food
  • cum să susții consumul responsabil
  • despre istoria și identitatea gastronomiei românești
food
Daniela Graura Casa Terra

SÂMBĂTĂ, 27 martie, ora 19:00 | Yin &Yang Yoga cu Suntuncopac

Suntuncopac – Andreea Ioniță este un multihyphenate leader, fiind, printre altele, antreprenor, speaker motivațional, psiholog în formare, consilier în dezvoltare personală,  coach international powered by Tony Robbins, Trainer / Instructor ThetaHealing, Terapeut ThetaHealing, Instructor YOGA atestat de către Yoga Alliance și facilitator Meditații Active OSHO.

Cum va fi workshop-ul de Ora Pământului?

O clasa de Yin – Yang Yoga este o clasa „rotundă”, unitară, așa cum este și cercul pe care il cunoști, simbolul echilibrului perfect. Aceste concepte reprezintă forțele primordiale și complementare ce compun Universul și toate componentele acestuia.

Yin este corespondentul energiei (negre) feminine din cercul Yin-Yang, corespunde noptii, lunii, este rece, liniștit, intim, relaxat.

Yang este corespondentul energiei masculine, elementul luminos, energizat, plin de vitalitate, activ, strălucitor, masculin și corespunde zilei.

Vom începe cu posturi mai antrenante (Yang) care ne vor antrena mușchii și ne vor activa mai mult latura masculină. În plus, acestea ne pregatesc mintea pentru relaxarea de la sfarsit și aduc mai multa claritate acolo unde este nevoie, momente de profunda  vindecare si de eliberare a emotiilor, fie ele pozitive sau negative. Vom finaliza cu posturi „liniștite” pe care le vom ține mai mult timp și vom acorda o atenție mai mare țesuturilor și magiei feminine din fiecare dintre noi

FĂ UN PAS MAI DEPARTE!

Alătură-te familiei noastre în lupta pentru conservarea naturii și prevenirea viitoarelor pandemii.