DONEAZĂ LUNAR

Ajută-ne să protejăm natura pentru sănătatea și prosperitatea oamenilor

Natura este parte din familia ta și are nevoie de ajutor mai mult ca niciodată!

Pădurea dispare de sub ochii noștri – doar 1% dintre camioanele care transportă lemn sunt verificate la ieșire din pădure.

Doar 15% din rețeaua de râuri și izvoare a României sunt în stare bună și foarte bună, iar asta afectează considerabil și ecosistemele din jurul apelor.

Angajamentul nostru este: 0 habitate naturale pierdute, diminuarea cu ½ a impactului uman (producție și consum), 0 extincții induse de om. Dar fără susținerea ta toate astea nu sunt posibile!

De mai bine de un deceniu, suntem de neclintit din prima linie a conservării biodiversității în România. Fără ajutorul tău însă acest lucru nu ar fi fost posibil. Ne bazăm aproape în întregime pe generozitatea oamenilor ca tine. Donația ta de astăzi va ajuta să creăm o lume în care habitatele noastre cele mai de preț sunt protejate – acum și în viitor. Chiar astăzi, avem nevoie de ajutorul tău!

Donaţia ta ajută la:

Combaterea tăierilor ilegale prin modificarea Codului Silvic – monitorizarea transportului de lemn, instituirea amprentei digitale, schimbarea sistemului de contravenții și infracțiuni.

Diminuarea efectelor schimbărilor climatice prin crearea unei legislații care să protejeze pădurile virgine și cvasivirgine cât și a pădurilor cu Valoare Ridicată de Conservare.

Realizarea lucrărilor de reconstrucție ecologică de-a lungul Dunării și din Delta Dunării.

Locally produced food in a picnic basket

Dezvoltarea durabilă în comunităţile rurale prin încurajarea practicării agriculturii ecologice şi promovarea produselor locale

În cazul în care sistemul înregistrează o eroare a donației dumneavoastră lunare, acesta va reîncerca debitarea contului de până la 3 ori după 10 zile de la înregistrarea erorii de plată. Această eroare poate atrage după sine inclusiv următoarea situație: Dacă data debitării donației recurente este cu mai puțin de 10 zile până la finalul lunii și se înregistrează o eroare de plată, debitarea contului se va încerca la începutul lunii următoare. În cursul aceleiași luni se va încerca și debitarea la data anterior setată pentru donația dumneavoastră recurentă. (ex: Donație recurentă cu eroare la debitare pe data de 25.01.2024 -> Reîncercare debitare aferentă lunii precedente pe data de 04.02.2024 -> Debitare aferentă lunii în curs pe data de 25.02.2024).

Pentru a-ți anula donația recurentă te rugăm să accesezi linkul pe care l-ai primit pe e-mail la ultima debitare și să urmezi pașii de acolo. Dacă nu mai ai acel mesaj, ne poți contacta pe adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 021 317 49 96.

Pentru modificarea modalității de plată te rugăm să accesezi linkul pe care l-ai primit pe e-mail la ultima debitare și  să urmezi pașii de acolo. Dacă nu mai ai acel mesaj, ne poți contacta pe adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 021 0317 49 97.

Poți solicita bancii emitente anularea donație recurente realizată în urma unei întâlniri cu unul dintre colegii noștri sau ne poți contacta pe adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 021 0317 49 97 pentru a o rezilia.

Pentru a ne asigura că protejăm datele tale personale, toti fundraiserii noștri sunt atent intruiți și semnează un contract de confidențialitate și protejare a datelor cu caracter personal. Fie că semnezi un contract fizic de sponsorizare( pe hârtie) ,fie că semnezi în varianta electronică( pe tabletă) datele tale sunt în deplină siguranță.

Nu, fundraiserii WWF nu colectează donații cash.

Fundraiserii WWF poarte însemnele organizației și au o legitimație stampilată, valabilă pentru luna în curs.

Poți să te dezabonezi personal deschizând ultimul e-mail primit și apăsând butonul de Dezabonare (Unsubscribe) sau ne poți scrie pe adresa [email protected] și te dezabonăm noi.

ALTE MODURI DE A DONA