„Împreună construim o lume unde natura este parte din familie.”

Masa de Crăciun este locul unde povestim cele mai dragi amintiri și ne bucurăm de familie. Este o tradiție care ne aduce mai aproape de lucrurile care contează și ne redă încrederea că avem sprijinul celor dragi, orice ne-ar rezerva viitorul.
Anul acesta, pornim într-o misiune care, sperăm noi, să devină tradiție – lună de lună, vrem să sprijinim natura la fel cum am sprijini un membru al familiei. Pentru asta avem nevoie de ajutorul tău.

Lună de lună, natura primește un loc în familia ta

Începem cu un loc la masa de Crăciun – o donație care ne va ajuta să pornim un nou proiect de refacere a naturii, în Delta Dunării.
Între anii '60 și '80, o treime din Delta Dunării a fost transformată agresiv din zonă umedă în terenuri agricole. Imaginează-ți o suprafață de 10 ori mai mare decât cea a Bucureștiului unde biodiversitatea a dispărut și terenurile au fost distruse. Comunități întregi de pescari au rămas fără sursa principală de trai. Vrem să reconstruim aceste zone și să le aducem la forma lor inițială, pline de viață, de apă, nuferi, pești, stufăriș și păsări.

Până acum, am redat naturii 1000 de hectare la Mahmudia, unde am văzut cum o întreagă comunitate și natura au prins iar viață.

Donând acum, ne ajuți să demarăm următoarele lucrări pentru restabilirea echilibrului ecologic și socio-economic din deltă.
Donând lună de lună, ne ajuți să mergem mai departe și să stabilim zonele agricole care au nevoie de renaturare ca într-un final să reușim un proiect similar celui din Mahmudia.

Fă un cadou cuiva drag, adoptă un animal!

Susține proiectele noastre de protejare a speciilor sălbatice și a habitatelor acestora și îți oferim o jucărie de pluș pe care să o faci cadou! Dăruiești dublu: naturii și cuiva pe care-l iubești!
Scroll to Top