Ursuleții orfani au nevoie de sprijinul tău!

Orfelinatul de urși Bear Again redă șansa unor vieți normale puilor de urs ajunși orfani, dar are nevoie de sprijin permanent pentru a face față nevoilor și cheltuielilor constante care în decursul unui an ajung la peste 60.000 euro.
În ciuda eforturilor neîncetate ale echipei orfelinatului pentru ca eliberarea puilor de urs în habitatul lor natural să aibă succes, noi provocări îngreunează demersurile în activitățile de zi cu zi.
Donează lunar pentru ca acesta să poată face față prețurilor tot mai crescute ale hranei ursuleților, îngrijirii medicale, amenajării cu noi construcții și întreținerii celor existente!

BEARFLIX ORIGINALS

BINGE-WORTHY

COMEDY CLUB

CHILDREN & FAMILY

PLANUL DE DONAȚII

BASIC

45 Lei pe lună
  • Donează 45 lei pe lună și asigură hrana unui ursuleț orfan pentru o zi întreagă

STANDARD

65 Lei pe lună
  • Donează 65 lei pe lună și asigură hrană, îngrijire medicală și adăpost pentru urșii orfani aflați în programul de reabilitare

PREMIUM

100 Lei pe lună
  • Donează 100 lei pe lună și investește în noi construcții și reparații în cadrul orfelinatului Bear Again

DESPRE BEARFLIX

Bearflix este primul serviciu de streaming cu o cauză nobilă – să ajute urșii orfani care ajung la Centrul de Reabilitare Bear Again, singurul din Europa datorită metodei unice folosite în reintegrarea ursuleților în sălbăticie. Înființat în 2004, în munții Hășmaș, acesta a salvat și reabilitat peste 160 de urși orfani. Bear Again funcționează exclusiv din donații, iar abonamentele Bearflix reprezintă donații lunare care vor ajuta centrul să asigure hrană, îngrijire medicală și adăpost pentru urșii care intră în programul de reabilitare (program care durează 2 ani) dar și întreținerea și crearea infrastructurii necesare (transport, sistem de hrănire, țarcuri etc.).

DESPRE BEAR AGAIN

Centrul pentru Reabilitarea Urșilor Orfani din România este singurul loc din Europa unde puii de urs, care din diferite cauze rămân orfani, au șansa la o viață normală în sălbăticie. Fără noi, acești ursuleți ar avea o viață cruntă în țarcuri ilegale, ar putea ajunge în grădini zoologice, sanctuare sau chiar ar muri.

După un proces de reabilitare care durează maxim 2 ani, ursuleții ajung înapoi în sălbăticie ca indivizi veritabili ai speciei lor.

Întrebări frecvente

Pentru a-ți anula donația recurentă te rugăm să accesezi linkul pe care l-ai primit pe e-mail la ultima debitare și să urmezi pașii de acolo. Dacă nu mai ai acel mesaj, ne poți contacta pe adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 021 317 49 96.

În cazul în care sistemul înregistrează o eroare a donației dumneavoastră lunare, acesta va reîncerca debitarea contului de până la 3 ori după 10 zile de la înregistrarea erorii de plată. Această eroare poate atrage după sine inclusiv următoarea situație: Dacă data debitării donației recurente este cu mai puțin de 10 zile până la finalul lunii și se înregistrează o eroare de plată, debitarea contului se va încerca la începutul lunii următoare. În cursul aceleiași luni se va încerca și debitarea la data anterior setată pentru donația dumneavoastră recurentă. (ex: Donație recurentă cu eroare la debitare pe data de 25.01.2024 -> Reîncercare debitare aferentă lunii precedente pe data de 04.02.2024 -> Debitare aferentă lunii în curs pe data de 25.02.2024).

Pentru modificarea modalității de plată te rugăm să accesezi linkul pe care l-ai primit pe e-mail la ultima debitare și  să urmezi pașii de acolo. Dacă nu mai ai acel mesaj, ne poți contacta pe adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 021 0317 49 97.

Nu, fundraiserii WWF nu colectează donații cash.

Poți să te dezabonezi personal deschizând ultimul e-mail primit și apăsând butonul de Dezabonare (Unsubscribe) sau ne poți scrie pe adresa [email protected] și te dezabonăm noi.

Ursuleții orfani au nevoie de ajutorul tău.

Alege un abonament lunar și susține Centrul de Reabilitare a Urșilor Orfani Bear Again.