ADOPTĂ UN URS​

Ajută-ne să protejăm această specie

ADOPTĂ UN URS​

Ajută-ne să protejăm această specie

Animalul-legendă al României are nevoie de ajutorul tău.  

Specia este amenințată din cauza defrișării pădurilor și a fragmentării habitatului de către infrastructura urbană și rurală în plină dezvoltare. Un alt pericol major este braconajul care continuă profintând de slaba implementare a legislației.

O amenințare indirectă asupra specie este înmulțirea conflictelor om-urs cauzate de accesul facil la tomberoane dar și de hrănirea urșilor de către turiști și la observatoarele din pădure.  Înmulțirea acestor conflicte poate duce la decizii cu consecințe majore asupra speciei cum ar fi legalizarea vânătorii necontrolate.  

Adoptă simbolic un urs chiar astăzi, iar noi te vom purta într-o călătorie de descoperire a speciilor valoroase din România!

Pachetul de adopţie

Adopţia ta susţine:

Protejarea căminului acestei specii – pădurea, îmbunătățirea legislației care apără specia de braconieri și implementarea soluțiilor de diminuare a conflictului om-animal (instalarea gardurilor electrice speciale pentru stâne)

Ești în căutarea unui cadou special?

Adopția unui urs este cadoul perfect pentru un iubitor de animale. Pachetul special de adopție cuprinde un ursuleț drăgălaș de pluş, certificatul de prieten al naturii şi stickere WWF.

Poţi alege pachetul pentru tine sau poţi face donaţia în numele unui prieten iar noi i-l vom trimite.

Scroll to Top