ADOPTĂ UN LUP

ADOPTĂ UN LUP

Pui lup - WWF Ro

Ajută-ne să protejăm această specie

Totemul străvechi al dacilor are mare nevoie de ajutorul tău.

Specia este amenințată din cauza defrișării pădurilor și a fragmentării habitatelor naturale de către infrastructura urbană și rurală în plină dezvoltare. Un alt pericol major este braconajul care continuă ”profintând” de slaba implementare a legislației. De asemena, turismul nesustenabil și prezența câinilor maidanezi în habitatele naturale pun în primejdie specia.

Adoptă simbolic un lup chiar astăzi, iar noi te vom purta într-o călătorie de descoperire a speciilor valoroase din România și a habitatelor lor naturale!

Pachetul de adopţie

Adopţia ta susţine:

Protejarea căminului acestei specii – pădurea, îmbunătățirea legislației care apără specia de braconieri și securizarea coridoarelor de migrație.

Ești în căutarea unui cadou special?

Adopția unui lup este cadoul perfect pentru un iubitor de animale și natură. Pachetul special de adopție cuprinde un lup drăgălaș de pluş, handmade și umplut 100% cu PET-uri reciclate, certificatul de prieten al naturii şi stickere WWF.

Poţi alege pachetul pentru tine sau poţi face donaţia în numele unui prieten iar noi i-l vom trimite.

Întrebări frecvente

Coletul ajunge la tine în 3-5 zile lucrătoare în funcție de adresa de destinație. Dacă s-a depășit acest interval te rugăm să ne contactezi pe adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 021 0317 49 97.

Transportul este gratuit, în cazul în care adresa destinatarului se află în aria de livrare a companiei FanCourier. În cazul în care adresa se află în afara ariei de livrare FanCourier, veți fi contactat de un coleg de-al nostru pentru a putea stabili modul în care se va realiza livrarea.

Tot ce trebuie să faci este să bifezi căsuța „Donează în numele altcuiva ” și „ Vreau pachet de adopție cu pluș ” și să completezi cu mare atenție informațiile. În prima parte, „Completează informațiile personale ”, trebuie să adaugi informațiile despre tine, iar în „ Completează informații destinatar ” vei introduce numele, numărul de telefon și adresa persoanei căreia dorești să îl dăruiești.

Dacă dorești pachetul de adopție, NU. Livrăm doar pe teritoriul României.

Adopțiile unui animal sunt un mod simbolic de a susține proiectul de conservare și protejare a habitatului și speciei. De aceea vei primi informații despre evoluția proiectului și nu despre un exemplar anume.

Poți să te dezabonezi personal deschizând ultimul e-mail primit și apăsând butonul de Dezabonare (Unsubscribe) sau ne poți scrie pe adresa [email protected] și te dezabonăm noi.