60 de ani de wwf

În 2021, WWF aniversează 60 de ani de acțiune pentru natură și oameni la nivel internațional și 15 ani de activitate în România.

Te invităm să descoperi câteva dintre  proiectele pe care le desfășurăm în România, să te bucuri împreună cu noi de realizări și să ne fii alături (și) de-acum înainte, pentru a depăși provocările.

DOAR ÎMPREUNĂ VOM REUȘI!

SUSȚINE PLANETA!

Ajută-ne să protejăm cel mai de preț bun al nostru, al tuturor – natura!

FII ALĂTURI DE NOI!

Află primul ultimele știri și noutăți despre proiectele noastre.

SĂRBĂTORIM 60 DE ANI ÎMPREUNĂ

Le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi de-a lungul acestor ani! Vizionează filmul ca să afli cât de multe am realizat împreună cu suporterii, donatorii și partenerii noștri, dar și câte provocări mai avem de depășit.

Noutăti

Fii la curent cu ultimele articole ale WWF România

SaveGREEN coridoare ecologice Valea Mureșului

Anunţ de achiziţie – servicii de organizare eveniment în proiectul SaveGREEN – „Protejarea funcționalității coridoarelor ecologice de importanță transnațională din bazinul Dunarii”

Asociația WWF România, cu sediul in Bucuresti, B-dul Tudor Vladimirescu, Nr. 29, partener în implementarea proiectului SaveGREEN – „Protejarea funcționalității coridoarelor ecologice de importanță transnațională din bazinul Dunarii” – nr: DTP3-314-2.3, proiect finanțat prin Interreg Danube Transnational Programme și co-finanșat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, dorește

Citește mai multe

Asociația WWF România, cu sediul in Bucuresti, B-dul Tudor Vladimirescu, Nr. 29, pentru biroul Reșița, Str. Furnalelor, Nr. 12, Jud. Caraș Severin – partener în implementarea proiectului ,,Îmbunătăţirea stării de conservare a speciilor şi habitatelor de interes conservativ din Parcul Naţional Cheile Nerei-Beuşniţa şi ariile naturale de interes comunitar şi

Primul workshop pentru #ZeroPlastic în pădurile de lângă Brașov

Ne dorim să avem păduri curate, fără plastic în ele, cu turiști care înțeleg importanța respectării naturii. Vrem să creăm o conștiință de protejare a mediului și un mecanism funcțional care să implice prevenție (educarea localnicilor și a turiștilor), ecologizare, monitorizare și, acolo unde este cazul, sancționarea celor care continuă

Citește mai multe

Pentru a asigura restartarea economiei într-un mod care să asigure protecția și siguranța oamenilor, dar și perspective sustenabile pentru viitor, este necesară regândirea unor politici publice sectoriale și a finanțărilor aferente.