60 de ani de wwf

În 2021, WWF aniversează 60 de ani de acțiune pentru natură și oameni la nivel internațional și 15 ani de activitate în România.

Te invităm să descoperi câteva dintre  proiectele pe care le desfășurăm în România, să te bucuri împreună cu noi de realizări și să ne fii alături (și) de-acum înainte, pentru a depăși provocările.

DOAR ÎMPREUNĂ VOM REUȘI!

SUSȚINE PLANETA!

Ajută-ne să protejăm cel mai de preț bun al nostru, al tuturor – natura!

FII ALĂTURI DE NOI!

Află primul ultimele știri și noutăți despre proiectele noastre.

SĂRBĂTORIM 60 DE ANI ÎMPREUNĂ

Le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi de-a lungul acestor ani! Vizionează filmul ca să afli cât de multe am realizat împreună cu suporterii, donatorii și partenerii noștri, dar și câte provocări mai avem de depășit.

Noutăti

Fii la curent cu ultimele articole ale WWF România

România nu are pregătit un cadru legislativ solid care să vizeze protecția mediului în cazul unor accidente majore la operațiunile petroliere din Marea Neagră

Stimați inițiatori ai modificării legii offshore: Ciucă Nicolae-Ionel – senator PNL, Ciolacu Ion-Marcel – deputat PSD, Kelemen Hunor – deputat UDMR, Pambuccian Varujan – deputat UAR (minoritãti), Popescu Virgil-Daniel – deputat PNL, Stimați reprezentanți ai Parlamentului României, Organizațiile Greenpeace România, Bankwatch România, 2Celsius, WWF România și Comunitatea Declic trag un

Citește mai multe

Pentru a asigura restartarea economiei într-un mod care să asigure protecția și siguranța oamenilor, dar și perspective sustenabile pentru viitor, este necesară regândirea unor politici publice sectoriale și a finanțărilor aferente.