60 de ani de wwf

În 2021, WWF aniversează 60 de ani de acțiune pentru natură și oameni la nivel internațional și 15 ani de activitate în România.

Te invităm să descoperi câteva dintre  proiectele pe care le desfășurăm în România, să te bucuri împreună cu noi de realizări și să ne fii alături (și) de-acum înainte, pentru a depăși provocările.

DOAR ÎMPREUNĂ VOM REUȘI!

SUSȚINE PLANETA!

Ajută-ne să protejăm cel mai de preț bun al nostru, al tuturor – natura!

FII ALĂTURI DE NOI!

Află primul ultimele știri și noutăți despre proiectele noastre.

SĂRBĂTORIM 60 DE ANI ÎMPREUNĂ

Le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi de-a lungul acestor ani! Vizionează filmul ca să afli cât de multe am realizat împreună cu suporterii, donatorii și partenerii noștri, dar și câte provocări mai avem de depășit.

Noutăti

Fii la curent cu ultimele articole ale WWF România

Colinele Transilvaniei Biertan

Colinele Transilvaniei primește certificarea – este destinație ecoturistică!

Trei județe, 260.000 de hectare de arii naturale protejate, 44 de comunități care oferă experiențe de suflet pentru turiștii români și străini. Biserici fortificate, situri UNESCO, case săsești tradiționale renovate și transformate în pensiuni, 600 de kilometri de trasee turistice marcate, pentru drumeție sau cicloturism, într-un peisaj natural pe care oamenii l-au menținut aici de sute de ani.

Acestea sunt câteva dintre atributele Colinelor Transilvaniei, noua destinație ecoturistică care a primit certificarea de la Ministerul Turismului.

Citește mai multe

Pentru a asigura restartarea economiei într-un mod care să asigure protecția și siguranța oamenilor, dar și perspective sustenabile pentru viitor, este necesară regândirea unor politici publice sectoriale și a finanțărilor aferente.